loader from loading.io

Leffakuulumiset + Dyyni

Leffaperunat's podcast

Release Date: 10/15/2021

Kesän katselukokemukset show art Kesän katselukokemukset

Leffaperunat's podcast

Tässä jaksossa vihaamme ja rakastamme uusia striimaus- ja elokuvateatterikokemuksia. Kuuntele, kun käsittelemme mm. Pienen merenneidon remakea, And Just Like Thatin uusia jaksoja sekä uusia sarjasuosikkejamme Disney+ -palvelusta.

info_outline
Pari uutuutta ja yksi klassikko show art Pari uutuutta ja yksi klassikko

Leffaperunat's podcast

Leffaperunat kokoontuivat jälleen keskustelemaan viimeisimmistä katselukokemuksistaan! Justiina oli katsonut viime vuoden oscar-ehdokkaanakin olleen Triangle of Sadnessin ja Matilda vuoden -99 Magnolian. Lisäksi jutustelua mm. Apple TV:n Bad Sisters-sarjasta.

info_outline
Oscar-leffojen läpikäynti show art Oscar-leffojen läpikäynti

Leffaperunat's podcast

Tässä jaksossa käymme läpi tämän vuoden  Oscar-leffojen parhaimmistoa (eli siis niitä leffoja, jotka olemme ehtineet nähdä...). Kuuntele, mitä mieltä Justiina ja Matilda olivat mm. The Fabelmansista, Banshees of Inisherinistä ja The Whalesta. Jaksosta puuttuu tällä kertaa tunnari, mutta korvaamme sen meidän loistavilla vitseillä. 

info_outline
Alkuvuoden kaoottiset leffat ja sarjat show art Alkuvuoden kaoottiset leffat ja sarjat

Leffaperunat's podcast

Leffaperunat ovat palanneet sairauslomalta! Tässä jaksossa käymme läpi alkuvuoden leffoja ja tv-sarjoja, jotka ovat herättäneet meissä ajatuksia. Kuuntele jakso ja selvitä, mitä mieltä olimme mm. Pinokkiosta, White lotuksesta ja Glass onionista.

info_outline
Joulukuun leffa- ja sarjakuulumiset show art Joulukuun leffa- ja sarjakuulumiset

Leffaperunat's podcast

Hello ja ho ho ho! Tässä jaksossa puhumme niin joululeffoista kuin muistakin ajankohtaisista elokuvista ja sarjoista. Käsittelyssä mm. Smile, Young Royals, Severance , My Policeman ja Sandman.

info_outline
Löpinää lokakuun leffoista show art Löpinää lokakuun leffoista

Leffaperunat's podcast

Iiiiit's Leffaperunat! Tässä jaksossa käymme läpi synkkään syksyyn sopivia uusia ja vanhoja leffa- ja tv-sarjasuosikkeja. Luvassa keskustelua mm. Dahmerista, Love+Death+Robots-sarjasta sekä Veren vangeista.

info_outline
Johnny Depp -teemajakso show art Johnny Depp -teemajakso

Leffaperunat's podcast

Paneudumme yhteen 2000-luvun kirkkaimmista elokuvatähdistä, Johnny Deppiin! Juttelun aiheena Johnny näyttelijänä ja hänen lukuisat elokuvansa, mm. What's Eating Gilbert Grape, Saksikäsi-Edward, Ed Wood sekä Liisa ihmemaassa. 

info_outline
Stranger Thingsin 4. Kausi show art Stranger Thingsin 4. Kausi

Leffaperunat's podcast

Tässä jaksossa keskustellaan supersuositusta Stranger Thingsistä! Kuuntele ja saa selville, mitkä olivat neloskauden kohokohdat ja ongelmat Leffaperunoiden mielestä.    

info_outline
Perunoiden kuulumiset show art Perunoiden kuulumiset

Leffaperunat's podcast

Pitkästä aikaa täällä! Tässä jaksossa perunat kertovat, mitä on tullut viime aikoina katsottua. Keskustelua mm. Shamelessista, Downton Abbey -elokuvasta sekä uudesta Fantastic Beasts -osasta. Pahoittelut Matildan heikosta äänenlaadusta, ensi jaksossa on jo uusi mikrofoni käytössä!  

info_outline
Vuoden 2021 leffa- ja sarjalempparit + kohti uutta vuotta show art Vuoden 2021 leffa- ja sarjalempparit + kohti uutta vuotta

Leffaperunat's podcast

Tässä jaksossa käymme läpi kohokohtia vuodelta 2021. And Just Like That kauhistutti, Don't Look Up nauratti ja The Last Duel kiukustutti. Pohdimme myös, mitä uutta tarjottavaa Hollywoodilla on tulevalle vuodelle. 

info_outline
 
More Episodes

Leffaperunoilla on taas asiaa! Tässä jaksossa puhumme etenkin Denis Villanueven Dyynistä, mutta myös siitä, miksi Halloweenit eivät ole yhtä hyviä kuin Screamit, ja mitä elokuvia ei kannata katsoa raskaana ollessaan.