loader from loading.io

Avsnitt 96 - Marcus Yngvesson

MAXstyrka Radio

Release Date: 04/18/2019

Avsnitt 139 - Nyårsavsnittet show art Avsnitt 139 - Nyårsavsnittet

MAXstyrka Radio

Nu har 2020 kommit till sin slutdestination, och vi avtackar det genom att spränga dess brevlåda, lägga surströmming i ventilationen och kasta ägg på fasaden. Vi pratar om våra julaftonar, om våra nyårslöften samt pratar om gamla strongmanatleter. Trywall bjussar också på en fräckis. 00:01 – Avsnittet börjar 25:58 – Avsnittet slutar  

info_outline
MAXstyrkas julkalender Lucka 24 show art MAXstyrkas julkalender Lucka 24

MAXstyrka Radio

Julafton 2020 är här! MAXstyrkas julkalender klappar igen för det är året, men återkommer såklart igen nästa år. Andreas och Trywall kan ni lyssna på i MAXstyrka Radio som vanligt framöver. Ha nu en riktigt mysig julafton och skäm bort era nära och kära ordentligt. Stort tack för att ni har lyssnat på julkalendern! Från oss alla, till er alla; en riktigt god jul!

info_outline
MAXstyrkas julkalender Lucka 23 show art MAXstyrkas julkalender Lucka 23

MAXstyrka Radio

"Dan före dopparedan", även känd som den 23 december, är här. Mången barn drabbas denna dagen av tristess och sömnsvårigheter, och därför bjuder vi på en fräckis.

info_outline
MAXstyrkas julkalender Lucka 22 show art MAXstyrkas julkalender Lucka 22

MAXstyrka Radio

Den 22 december är kommen, och man kan riktigt känna hur julens såser börjar redas ute i stugorna. Till det serveras en julig fräckis.

info_outline
MAXstyrkas julkalender Lucka 21 show art MAXstyrkas julkalender Lucka 21

MAXstyrka Radio

Den 21 december är här, vilket innebär att sju åttondelar av julväntan är över. Likt den där "arra-pa-pa-pa-pa-pa-pa-pa-dia-fågeln" dyker en fräckis upp ur intet.

info_outline
MAXstyrkas julkalender Lucka 20 show art MAXstyrkas julkalender Lucka 20

MAXstyrka Radio

Nu är den 20 december här, och nedräkningen har börjat på riktigt. En fräckis är på väg till er i expressfart, och nu är den framme! Varsågod!

info_outline
MAXstyrkas julkalender Lucka 19 show art MAXstyrkas julkalender Lucka 19

MAXstyrka Radio

Vi välkomnar den 19 december 2020, och hur välkomnar man en så speciell dag bättre än med en julfräckis? Här kommer den.

info_outline
MAXstyrkas julkalender Lucka 18 show art MAXstyrkas julkalender Lucka 18

MAXstyrka Radio

Den 18 december är här, vilket innebär att tre fjärdedelar av julaftonsväntan är över. Det vill vi fira genom att bjuda på en julfräckis.

info_outline
MAXstyrkas julkalender Lucka 17 show art MAXstyrkas julkalender Lucka 17

MAXstyrka Radio

Den 17 december är här, och vi kryper allt närmre julafton. Här kommer den sjuttonde julfräckisen i ordningen.

info_outline
MAXstyrkas julkalender Lucka 16 show art MAXstyrkas julkalender Lucka 16

MAXstyrka Radio

Den 16 december är här, och två tredjedelar av julaftonsväntan är över. I vanlig ordning kommer här en fräckis som löksill på den rökta laxen.

info_outline
 
More Episodes

Den här veckan besöker Sveriges fjärde starkaste man, Marcus "Buktryck" Yngvesson, MAXstyrka Radio och stuvas in i Andreas hemmagym tillsammans med värdarna. Marcus pratar om hur man bulkar i skolmatsalen, tipsar om hur man slutar snarka, siar om när han vinner Sveriges Starkaste Man och berättar hur man får ett buktryck i världsklass. Dessutom svarar han på lyssnarfrågor. 

00:01 – Avsnittet börjar

1:01:07 – Avsnittet slutar