loader from loading.io

#72 Jak chytře investovat čas a peníze

Milionová Kapela

Release Date: 06/16/2021

#87 Jak vyčistit domácí nahrávku show art #87 Jak vyčistit domácí nahrávku

Milionová Kapela

Mixujeme o sto šest, hodně nás to baví, tak se s vámi chceme podělit o tom jak nad mixingem přemýšlíme aby i tvoje nahrávka zněla dobře!

info_outline
#86 Jak využít čas ve zkušebně show art #86 Jak využít čas ve zkušebně

Milionová Kapela

Chodíš do zkušebny na dvě pivka, odehrát si setlist a hotovo? A co si v rámci zkoušky zahrát nějakou "muzikantskou" hru nebo zkoušet trochu jinak než standartně. Jak na to se dozvíš v dnešním dílu.

info_outline
#85 Diktatura vs Demokracie. Jak má fungovat kapela show art #85 Diktatura vs Demokracie. Jak má fungovat kapela

Milionová Kapela

Jeden totalitní vládce nebo diskuze u kulatého stolu? To jsou jen příklady toho jak může vnitřně kapela fungovat. Jak případně tyto dva režimy spojit o tom v dnešním dílu.

info_outline
#84 Módní vlny v hudbě show art #84 Módní vlny v hudbě

Milionová Kapela

Trendy v hudbě jsou ožehavé téma, někdo novinky miluje a sleduje, jiný se nestihne otřepat a už mu ujel vlak. Co si o hudební módě myslíme my povíme v dnešním dílu.

info_outline
#83 Muzikant ve světě referencí show art #83 Muzikant ve světě referencí

Milionová Kapela

Chodíš jen do restaurací které mají pět hvězdiček na googlu? To samé se dá aplikovat i na koncerty, studia nebo spolupracovníky. Jejich hodnocení na netu ale kolikrát nenajdeš snadno. Social proof, reference, důkaz kvality. Je jedno jak to nazveš. Když se potřebuješ na někoho obrátit je dobré vědět že se ti důvěra vyplatí. Nejen o tom je tento díl Milionové Kapely

info_outline
#82 Jak bojovat s depresí a úzkostí show art #82 Jak bojovat s depresí a úzkostí

Milionová Kapela

Změnili jsme obor a jsou z nás psychologové! Ne, tak to fakt není, ale oba víme, jak často mívají umělci psychické problémy. Ty pak sklouzávají k různým návykovým látkám. Jak se z hraní  nepo**at a udržet si čistou hlavu a dobrou náladu ti z vlastní zkušenosti poradíme v dnešní MK.  

info_outline
#81 Jak efektivně cvičit na hudební nástroj show art #81 Jak efektivně cvičit na hudební nástroj

Milionová Kapela

Chtěl bys hrát rychleji, přesněji, tvrdě...nebo prostě líp? Může ti k tomu pomoci svalová paměť, edukační videa, nebo jen obyčejná pauza. Další tipy ti dáme v tomto díle Milionové kapely.  

info_outline
#80 Speciál z hudebního tábora show art #80 Speciál z hudebního tábora

Milionová Kapela

A jednou na hudebním táboře...přišli dva zvukaři a povzbudili všechny nadějné muzikanty. Dnešní speciální díl jsme natáčeli v Hluku. Příhodný název obce pro hudební tábor, že? Potkali jsme tam spoustu mladých muzikantů, kterým jsme poradili jak založit kapelu, nebo jak se nahrát. Bylo to naše první LIVE povídání, díky kterému se nám přiblížil svět mladých.

info_outline
#79 Jak vytvořit ideální demo nahrávku show art #79 Jak vytvořit ideální demo nahrávku

Milionová Kapela

Bez dema do studia nelez. Heslo, kterým by se měl řídit každý muzikant. Demo ale není jen pro zvukaře ve studiu. Taky s ním můžeš zjistit, kde vám to s kapelou neladí.  Nebo může pomoct odhalit nudné pasáže. Nesmíš na něm ale lpět jak na svém prvorozeném. Demo není konečný song, měl by sis proto nechat poradit, jak ho zlepšit. Více o blahodárných účincích DEMO nahrávek ti řekneme v dnešní epizodě.

info_outline
#78 Jak se namotivovat k rutině a stát se lepším hráčem show art #78 Jak se namotivovat k rutině a stát se lepším hráčem

Milionová Kapela

Motivační citáty, které tě nabudí k tomu založit si nejlepší projekt na světě. To je to, co ti cpát nebudeme, protože víme že tak jednoduše to nejde. Jak ale stále vidět velký cíl v dáli a dělal k němu malé krůčky? O tom v dnešní epizodě.

info_outline
 
More Episodes

ROI – to není značka kytar, není to ani zvukařská hantýrka pro rychlého instrumentalistu. ROI je zkratka pro “Return of Investment”. To znamená návratnost investic. Pokud chceš růst ty a chceš, aby rostly i tvoje finance, poslechni si dnešní díl.