loader from loading.io

#01 Pa Začnimo

Najslabša Mama Na Svetu

Release Date: 07/03/2020

016. Penis tukaj, Penis tam,... Penis vsaki dan 2. del show art 016. Penis tukaj, Penis tam,... Penis vsaki dan 2. del

Najslabša Mama Na Svetu

V 16. epizodi nadaljujemo pogovor z Vero in Patricijo. Nekaj besed smo spregovorile o sceni drag kraljic v Sloveniji, kaj je značilno za slovensko sceno ter kje jih lahko vidite nastopati. Potem pa se lotimo faličnih tem. Patricija in Vera delita z nami nekaj »oprijemljivih« nasvetov kaj ja in kaj absolutno ne počnemo s penisom. Ugibamo morebitne razloge za odlklonilni odnos do nudenja oralnega užitka in kako se morebiti lahko naučimo v tem uživati.

info_outline
015. Penis tukaj, Penis tam,... Penis vsaki dan show art 015. Penis tukaj, Penis tam,... Penis vsaki dan

Najslabša Mama Na Svetu

Mislim, da je čas, da se posvetimo tudi moški spolnosti. 

info_outline
014 Vaša pisma in odzivi show art 014 Vaša pisma in odzivi

Najslabša Mama Na Svetu

Na kratko o vaših odzivih na 13. epizodo. Nekaj vprašanj in ena malo kočljiva izkušnja ene izmed poslušalk. 

info_outline
013. Spolnost in življenje po otrocih show art 013. Spolnost in življenje po otrocih

Najslabša Mama Na Svetu

Končno je tu obdobje, ko bi pričakovala, da bo užitek in sprostitev na dosegu roke. Ko se poznaš, ko veš kaj hočeš in kje to dobiti. Pa je temu v resnici tako? Res veš kaj hočeš? Si vzameš čas za intimne trenutke s partnerjem? Trinajsta epizoda je namenjena moji izkušnji z intimnim odnosom do partnerja, tudi do sebe. Kaj me je presenetilo, česa sem se osvobodila in kako sem našla pot nazaj do svojega telesa in uživanja v njem.

info_outline
012. Zelišča in naravni pripravki za otroke show art 012. Zelišča in naravni pripravki za otroke

Najslabša Mama Na Svetu

Tik pred sezono gripe in prehladov, ki se je po pravici, za nas »vrtičkarje« že kar dobro začela, delim z vami nekaj trikov in zvijač za boljše zdravje otrok. Katero zelišče v jesenskem času nabiramo za kašelj, kako se na naraven način borimo z vročino in negujemo občutljivo dojenčkovo kožo.

info_outline
011. Spremembe in riž show art 011. Spremembe in riž

Najslabša Mama Na Svetu

V prihodnosti podcasta Najslabša Mama na Svetu se obeta manjša sprememba.

info_outline
010.  Uvajanje v vrtec show art 010. Uvajanje v vrtec

Najslabša Mama Na Svetu

September je mesec, ki za mnoge starše prinese veliko spremembo. Naši malčki se prvič odpravijo v vrtec, mogoče v šolo. In skupaj stojimo na pragu novih izzivov. Kako se na ta prehod pripraviti, čemu sem jaz posvečala pozornost v tem občutljivem obdobju, si lahko poslušaš v 10 epizodi z naslovom Uvajanje v Vrtec.

info_outline
009. Slavc show art 009. Slavc

Najslabša Mama Na Svetu

V deveti epizodi Slavc odgovarja na vaša vprašanja. Kolesa, poškodbe, vazektomija in same babe. Kako pripraviti moškega, da si bo z zanimanjem sam oblikoval svojo lastno garderobo in najina lokalna "Karen". 

info_outline
008 MAMA, zorganiziraj se show art 008 MAMA, zorganiziraj se

Najslabša Mama Na Svetu

Če mi je korona kaj res jasno pokazala je , kako ključnega pomena je, da se zorganiziram. Kje se vedno znova spotaknem. Kaj me muči in kako sem se odločila s tem spopasti si lahko poslušaš v tej epizodi. 

info_outline
007 Umetna oploditev_Tea show art 007 Umetna oploditev_Tea

Najslabša Mama Na Svetu

V sedmi epizodi se s Tejo dotakneva teme, ki je dolgo časa veljala za tabu. O neplodnosti se ni govorilo, se je le šepetalo. Danes zelo na glas predstaviva izkušnjo mame, ki je korak za korakom stopala čez postopke umetne oploditve. Na cilju sta tako mamo, kot očeta pričakale dve krasni punčki. 

info_outline
 
More Episodes

V uvodni epizodi povem nekaj o tem kako in zakaj je nastal podcast Najslabša Mama na Svetu. Vmes pa nekaj neprimernih zgodb, da se malo bolje spoznamo.

Če ti je podcast všeč, se ne pozabi naročiti.