loader from loading.io

274 - Így szívtok ti

Párásító

Release Date: 03/05/2020

331 - Zárjuk el a pénzcsapot show art 331 - Zárjuk el a pénzcsapot

Párásító

Hét végén közös programunk volt, Mujo elgondolkozott a költözésen, fifika pedig az ereinek felvágásán. Folyamatosan félre vagyunk vezetve a rengeteg túlgondolkozó által, bennünk pedig egyre jobban erősödik az érzés, hogy el kell zárni a pénzcsapot.

info_outline
330 - Kell-e-cigi? show art 330 - Kell-e-cigi?

Párásító

Az ország kettéosztva, mi összetartunk. Az amerikai posta visszakozik, a WHO még mindig dilettáns, az angolok pedig megkínálnak. Kell e-cigi? Kapsz ingyen, ha szükséged van rá.

info_outline
329 - Pacal, Brüsszel, burgonya show art 329 - Pacal, Brüsszel, burgonya

Párásító

Az idő múlik, Fifika ismét öregebb lett egy évvel. Mujo kúrál, a doboz vetemedik. Charlie visszautasít. Az OGYÉI betiltja a CBD tartalmú dolgokat, az adás pedig elmegy közéleti irányba, de néha kell ez is.

info_outline
328 - Hülyeségdob show art 328 - Hülyeségdob

Párásító

Heti filantróp jegyzetünkben összehasonlítjuk Bill Gates és Bloomberg tevékenységét, majd átcsapunk a német és japán vonalra, lezárásként pedig Glantz hülyeségdobján játszunk.

info_outline
327 - Nettelenül show art 327 - Nettelenül

Párásító

Lehet, hogy Bloomberg vágta el az internetünket?!?! Nem adtuk fel, és szót ejtettünk Aaron beszélgetéséről a chilei vaperekkel, és a Marvel témájú e-cigi ellenes kampányról is sikerült beszélnünk.

info_outline
326 - Tejfölös túró show art 326 - Tejfölös túró

Párásító

Bloomberg egyre többször adástéma, de szerencsére van nekünk egy Clive Batesünk, aki reflektál mindenféle bullshitre.

info_outline
325 - Szopóka van? show art 325 - Szopóka van?

Párásító

Még az ág is húzza a  felvételünket, csak a szenvedés van mostanában a hálózatunkkal. Észbontó okosságok serege vár bennünket, hovatovább van, aki szerint a szopóka nélküli termék szabadon forgalmazható, őt el kell, hogy keserítsük, mert nem.

info_outline
324 - Glicerina show art 324 - Glicerina

Párásító

Mujo saját maga irányította mélyrepülésbe a szabadságát, de legalább már túlesett az első oltáson. Akksitöltő para is adódott, de sikerült megjavítani. A hülyék szerint még mindig kapu a dohányzáshoz az e-cigaretta, de Ildikó is nagyot megy EU szinten.

info_outline
323 - Demisztifikáció show art 323 - Demisztifikáció

Párásító

Elfogtunk egy videót, ami az e-cigaretta demisztifikálásáról szól. Bloomberg több kontextusban is előkerül sajnos. Ismét. Végre ki tudjuk beszélni Aaronék filmjét is, nem lesz több restanciánk a témában.

info_outline
322 - A szakma csúcsa show art 322 - A szakma csúcsa

Párásító

Fifikánál levonultak az etrópia avatárjai, üres a szoba, Mujo pedig feliratkozott az oltásra. Téma természetesen mindig van, a szar kutatástól a németek nikotin adózásáig, és még azon is túl.

info_outline
 
More Episodes

Az adás felvételekor még vírusmentesek voltunk, a helyzet azóta változott sajnos. Mindenki kucorodjon be a lakás biztonságos zugába, és töltse ki a friss, ropogós, újratöltött felmérést!

Show notes

E-liquid használati szokások felmérése 2.0

Amerikai összefoglaló az Ő szemszögükből

Vajon megment-e az ecigaretta?

Sub ohm vaping útmutató

Korona vírus kontra e-cigaretta

Na így készül az akkumulátorod...

 

Sorozatok

Explained

Homeland S08

Seal Team

Altered Carbon