loader from loading.io

274 - Így szívtok ti

Párásító

Release Date: 03/05/2020

352 - A 2-3-2-es formáció show art 352 - A 2-3-2-es formáció

Párásító

A fedélzet Balmoral egyik lepukkant kocsmájára emlékeztet: a legénység jön-megy, de az idő nagy részében mindhárman a fedélzeten vannak, és együtt örülnek, hogy mégsem taszít senkit a dohányzás felé az ízesített e-liquid.

info_outline
351 - Mujótalanul show art 351 - Mujótalanul

Párásító

Krisztiánt ledöntötte az oltás a lábáról, ismét ketten navigáljuk a Lekvid Boot-ot. Kína cigarettát fejleszt, mi pedig új kifejezést tanulunk: Hogy a híradó vegyen téged a szájára!

info_outline
350 - Az elmúlt 7 év show art 350 - Az elmúlt 7 év

Párásító

350 epizód. 2200 téma. Ha valaki egyszerre hallgatná meg, majdnem egy hétig kéne a hallójáratait hegyezni. Beszélgetünk a számunkra fontos legemlékezetesebb momentumokról, és már azon agyalunk, hogy mit csinálunk majd a következő 350 adásban.

info_outline
349 - A kegyetlen idióta show art 349 - A kegyetlen idióta

Párásító

Mujo a lángnyelvek avatott szakértője lett, Fifika kóccal teker, Charlie pedig hasznos holmikat tervez. Mindeközben kibeszéljük a gonosz, de idióta WHO-t a bezárt ajtai mögött. Kalandra fel! Hív a heti szartenger!

info_outline
348 - Gyógyászati termék show art 348 - Gyógyászati termék

Párásító

Az angol partoknál annyit látunk, hogy gyógyászati termékként is használják az e-cigarettát, Hong-Kong előtt elhaladva pedig ennek szöges ellentétével találkozunk.

info_outline
347 - Arany periszkóp show art 347 - Arany periszkóp

Párásító

A COP9 keltette ostoba hullámok fölé emeljük periszkópunk, miközben elmeséljük ennek a konferenciának az elképesztő történetét. Charlie hangja csilingel, Fifika a telefonját babrálja, Mujo pedig csak fest, csak fest... miközben mindenkinek kisimul a szakálla.

info_outline
346 - Idiótatúra show art 346 - Idiótatúra

Párásító

Charlie javításra vár, Mujó festőtréningre, Fifika pedig elengedte a telefonját. Beszélünk visszalépésekről, közösségről és meggyőződéses idiótákról. Kalandra fel! Vár a fedélzet!

info_outline
345 - Bumerángia show art 345 - Bumerángia

Párásító

Mujó zabálja az adásidőt, Charlie szakállas projektbe invitál, Fifika lekvid nosztalgiázik. Egy jó receptért Ausztráliába kirándulunk, adót mérlegelünk, és pöcköljük a molekulákat.

info_outline
344 - Villanylekvár show art 344 - Villanylekvár

Párásító

Mujo poloskát ment, Fifika kölcsönkéri Charlie feleségét éjszakára, de az FDA agyában is félrement valami. A JUUL a renomájáért küzd, árnyékszervezetek pedig pénzért kalapolnak.

info_outline
343 - Szárnya van, de nem madár show art 343 - Szárnya van, de nem madár

Párásító

A WHO és az FDA ámokfutásánál már csak San José és Los Angeles döntéshozói nagyobb ökrök, amit még a CASAA tiltakozása sem tud ellentételezni.

info_outline
 
More Episodes

Az adás felvételekor még vírusmentesek voltunk, a helyzet azóta változott sajnos. Mindenki kucorodjon be a lakás biztonságos zugába, és töltse ki a friss, ropogós, újratöltött felmérést!

Show notes

E-liquid használati szokások felmérése 2.0

Amerikai összefoglaló az Ő szemszögükből

Vajon megment-e az ecigaretta?

Sub ohm vaping útmutató

Korona vírus kontra e-cigaretta

Na így készül az akkumulátorod...

 

Sorozatok

Explained

Homeland S08

Seal Team

Altered Carbon