loader from loading.io

Nå kommer postbudet annenhver dag

Postenpodden

Release Date: 07/07/2020

Kan døve kjøre lastebil? show art Kan døve kjøre lastebil?

Postenpodden

Utdannet yrkessjåfør i 2007, men ingen ville satse på døve Jahn Ingvald. Likevel sier han: Jeg er ikke en type som gir opp. 

info_outline
Hverdagen som trainee (2/2) show art Hverdagen som trainee (2/2)

Postenpodden

Postens traineeprogram ble etablert allerede i 1999. Siden har 115 traineer fullført, og halvparten av disse jobber i konsernet. I denne episoden snakker vi om hverdagen som trainee. Med Hege Ø. Grubben. Gjest er konserntraineene Sabina Langås og Jørgen Madsø.

info_outline
Et unikt traineeprogram (1/2) show art Et unikt traineeprogram (1/2)

Postenpodden

Postens traineeprogram ble etablert allerede i 1999. Siden har 115 traineer fullført, og halvparten av disse jobber i konsernet. I denne episoden snakker vi om hva som gjør dette traineeprogrammet unikt. Med Hege Ø. Grubben. Gjest er konserntrainee Signe Nytrøen.

info_outline
Etterlyst: Lastebilsjåfører show art Etterlyst: Lastebilsjåfører

Postenpodden

Radikalt grep for hente unge sjåfører.

info_outline
Dronedur over Snåsavatnet show art Dronedur over Snåsavatnet

Postenpodden

Droner er i vinden som aldri før, mer enn vi var klar over da vi satte i gang våre høytsvevende testleveranser.

info_outline
Fryd og forargelse i 50 år show art Fryd og forargelse i 50 år

Postenpodden

Bittesmå kunstverk i julestria. Julefrimerkene har inspirert og engasjert i 50 år. Halvor Fasting og Arnfinn Skåle i Frimerketjenesten deler muntre historier og ting du ikke visste om frimerker. Programleder: Hege Ø. Grubben.

info_outline
When Harry met Santa show art When Harry met Santa

Postenpodden

Postens magiske julemøte går viralt. Harry ønsker seg julenissen til jul. Hvorfor er en slik historie viktig å fortelle, og hva var ideen bak? Med markedsdirektør Monica Solberg i Posten og Marius Eriksen i Pol. Programleder: Hege Ø. Grubben.

info_outline
Posten søker traineer show art Posten søker traineer

Postenpodden

Rett fra master til fast jobb, lederansvar og mulighet til å jobbe nordisk. Ismail Bashir og Maria Løberg gjester podden og forteller det som er verdt å vite om Postens traineeprogram. Programleder: Hege Ø. Grubben

info_outline
Slik unngår du nettsvindel show art Slik unngår du nettsvindel

Postenpodden

Kriminelle ønsker å lure deg. Posten ønsker å hjelpe deg. Hør anbefalingene og få tips om gratis kurs.

info_outline
I kulissene til årets julefilm show art I kulissene til årets julefilm

Postenpodden

I fjor tullet vi med juleevangeliet, i år er det selveste julenissen som får gjennomgå. Er det greit å herje med julenissen i beste sendetid? Hva ønsker vi egentlig å oppnå med det? Og hvordan foregår den kreative prosessen bak en slik film? Marius Eriksen fra POL og markedssjef Monica Solberg i Posten har svarene. Programleder: Hege Ø. Grubben.

info_outline
 
More Episodes

Fra 7. juli får du brev i postkassen kun annenhver dag. Hvorfor? Nordmenn sender 70 prosent færre brev enn for 20 år siden. Hva betyr det for deg? Hva med pakker? Og hvilke dager kommer egentlig postbudet til deg? Gunnar Inderberg og Kenneth Pettersen svarer. Programleder: Hege Ø. Grubben.