loader from loading.io

Bisexuell fas, 90 graders backe och ogifta Lovitz

Ramsby/Fischerström

Release Date: 07/25/2014

Fladderfitta, kortbent och normbryterska show art Fladderfitta, kortbent och normbryterska

Ramsby/Fischerström

Vi är tillbaka! Efter ett uppehåll på två veckor slänger vi nu ut ett rykande färskt avsnitt som innehåller allt det vanliga; fitta, felsägningar och frustration kring normer. Cissi berättar om sina fladdriga bröst och Lovitz tar upp problemet med gymideal.

info_outline
Pixelfitta, Kåken och battle of the uterus show art Pixelfitta, Kåken och battle of the uterus

Ramsby/Fischerström

En kort pod full av snack om mens, fitta och kommande planer. Vad är det egentligen med Cissis pixelfitta och vad är det vi ska göra på Kåken? Vi avslöjar att vi snart kommer att finnas på Acast och att Lovisa fått sitt drömjobb!

info_outline
Latexlakan, exemplar och bashtag show art Latexlakan, exemplar och bashtag

Ramsby/Fischerström

Bashpodden är här! Lovitz hatar på allt och alla och Cissi hänger på som den fantastiska vän hon är. Vi diskuterar BDSM och vad vi egentligen skulle gilla samt hur fjantigt romantiska vi faktiskt är. Och vi avslöjar att vi snart kommer avslöja spännande nyheter.

info_outline
Svartsjuka, hiphop-Lovitz och image show art Svartsjuka, hiphop-Lovitz och image

Ramsby/Fischerström

Vi grottar ner oss i svartsjuka och otrohet, varför är folk egentligen otrogna? Vi diskuterar om det går att vara hiphopare utan att ha haft en svår uppväxt och vad är det för upplevelse Cissi har varit med om?

info_outline
Påsatt åt fel håll, Lesbian Army och stendjur show art Påsatt åt fel håll, Lesbian Army och stendjur

Ramsby/Fischerström

Snabba puckar hockeyklubba! Här kommer ett nytt avsnitt!Vi pratar om en bajsdröm som Cissi haft och att Lovisa är en true friend! Vi har haft en väldigt lesbisk helg med lesbisk frukost och lesbisk svartklubb. Men vad är egentligen skillnaden mellan lesbiska och flator? Och vad innebär ett lesbiskt lajv?Vi pratar om vår framtida MC-klubb Lesbian Army och blir även paranoida när vi pratar om rymden och havet (återkommande tema tydligen)....

info_outline
Hanna Hellquist, småfolk och marmorbarn show art Hanna Hellquist, småfolk och marmorbarn

Ramsby/Fischerström

Efter en månads uppehåll sim innehöll både julledighet, nyårfirande och sverigeturné för Lovitz del är vi tillbaka i studion.

info_outline
Nirvanabajs, clithoodie och Musikhjälpen show art Nirvanabajs, clithoodie och Musikhjälpen

Ramsby/Fischerström

Musikhjälpen 2014 är igång! Denna gång i Uppsala, men vi vill inte vara sämre för det. Vi har startat ett digital insamlingbössa och vi vill att ALLA som lyssnar på denna pod ska skänka minst 25 kr. Då kommer vi tillsammans att samla in minst 50.000kr. WOOHOOO!!!...

info_outline
SexpsykologCissi, LovitzLiv och cancassukat show art SexpsykologCissi, LovitzLiv och cancassukat

Ramsby/Fischerström

En podd utan gäst! Känns lite tomt faktiskt. Lovitz och Cissi känner att de inte har så mycket att prata om själva, men det verkar inte som att det stämmer. Hur praktiska är Lovitz händer? Och vem är Levity Göyt? Ska Cissi bli sexpsykolog? Och hur bra är man egentligen i sängen? Många frågor, och här får ni svaren!

info_outline
Fanny de Aguiar, typiskt dig och ljugerska show art Fanny de Aguiar, typiskt dig och ljugerska

Ramsby/Fischerström

Idol-Fanny gästar oss i denna pod! Vi pratar om hennes Idol-resa, ställer lite fanfrågor och hör henne berätta om sin komma ut-historia. Vi skrattar ihjäl oss åt att vi tror vi känner varandra, Cissi får återuppleva sina glansdagar i forntidens Idol och Lovisa har aldrig varit så mobbad i sitt liv.

info_outline
Petrina Karlsson, djursex och framfall show art Petrina Karlsson, djursex och framfall

Ramsby/Fischerström

Radioprofilen och ståuppkomikern Petrina Karlsson gästar oss i veckans podd! Vi diskuterar (obehagligt nog) vilket djur vi helst skulle ligga med, det mörka hörnet på Youtube, denna fantastiskt hemska grupp TheGaynessInSweden som Petrina har väldigt starka känslor om. Cissi vill absolut att Lovitz ska bli receptionist och Lovitz gör bort sig rejält på en utekväll.

info_outline
 
More Episodes

VI ÄR TILLBAKA!

Åh, vad härlig sommaren är men ja, nu är fan semestern över och vi kommer med ett nytt avsnitt!

Vi diskuterar hur Cissi haft det i Järvsö och det faktum att Lovitz och Producent-Jens även var med! Vad hände?

Vi pratar även om ett väldigt kontroversiellt inlägg i vår favoritgrupp Gayness där vi diskuterar ihjäl ämnet; Bisexuell, vad innebär det?

Och Lovisa har en list och en liten historia från sitt jobb. 

Ni hör ju, fullspäckat! Lyssna och njut! CARPE PODDEN!