loader from loading.io

2. Ninas resa från Spanien till Personality Lasting

Tingelingpodden

Release Date: 10/07/2020

28. Tingelingpodden on tour - Ted Gemzell & Wiveka Gillow show art 28. Tingelingpodden on tour - Ted Gemzell & Wiveka Gillow

Tingelingpodden

Då Frisörföretagarna varit snälla och lånat ut sina lokaler till Tingelingpodden under turnén är det inte mer än rätt att ta ett snack med dem också. Ted Gemzell & Wiveka Gillow svarar på frågor om de sett förändringar under pandemin, hur Frisörföretagarna arbetar och deras historia. Detta blir de sista gästerna under Stockholmsturnén sen blir det hem till Skövde igen för Åsa och Nilla.

info_outline
27. Tingelingpodden on tour - Andy Engberg och Gerry Lövgren show art 27. Tingelingpodden on tour - Andy Engberg och Gerry Lövgren

Tingelingpodden

Näst sista gästerna på Stockholmsturnén blir Andy och Gerry som startade salongen Hårgänget. Det blir snack om deras partnerskap, hårshower på diskotek och deras gemensamma förakt att bli kallad "frissa".

info_outline
26. Tingelingpodden on tour - Lars Wallin show art 26. Tingelingpodden on tour - Lars Wallin

Tingelingpodden

Åsa och Nilla blir ruskigt starstruck när deras andra gäst under Stockholmsturnén är ingen mindre än modeskaparen Lars Wallin. Det blir bland annat snack om hans koppling till Skövde, melodifestivalen och hans bok "Avklädd".

info_outline
25. Tingelingpodden on tour - Claes-Johan Larsson show art 25. Tingelingpodden on tour - Claes-Johan Larsson

Tingelingpodden

Den Alingsåsbördiga bagarsonen och radioprofilen Claes-Johan “CJ” Larsson blir den första gästen när Tingelingpodden är på turné i huvudstaden Stockholm. Fokus blir på CJ:s engagemang som reseledare där Nilla och Åsa träffade honom för första gången. Resor som de aldrig kommer att glömma.

info_outline
24. Lyssnarfrågor med Åsa och Nilla show art 24. Lyssnarfrågor med Åsa och Nilla

Tingelingpodden

I dagens avsnitt svarar Åsa och Nilla på några lyssnarfrågor. Det blir även snack om outhämtade gesällbrev, en förträngd upplevelse i Hollywood och en hint om kommande äventyr för podden.

info_outline
23. Återbesök av Kompaniet show art 23. Återbesök av Kompaniet

Tingelingpodden

Tingelingpodden får återbesök av Sören Wilsson som denna gången tar med sig kompanjonen Johanna Torstensson. Det blir snack om olikheter som blir styrkor, hur det var att öppna Kompaniet mitt under en pandemi och hur deras gemensamma resa började under en bilfärd.

info_outline
22. Träningskonsulten gästar Tingelingpodden show art 22. Träningskonsulten gästar Tingelingpodden

Tingelingpodden

Tingelingpodden får besök av paret Patrik Johansson & Anna Simberg från Träningskonsulten. Det blir samtal om deras tidigare skidåkarkarriärer och resan från elitidrottare till företagare.

info_outline
21. Tingeling - årets frisörföretag 2020 show art 21. Tingeling - årets frisörföretag 2020

Tingelingpodden

Tingelingpoddens Nilla Lindstrand tar ett snack med sina chefer, Åsa Bergström & Heidur Unnarsdottir, om lyckan att utnämnas till årets frisörföretag.

info_outline
20. Guldregn över Tingeling show art 20. Guldregn över Tingeling

Tingelingpodden

Tingelingpodden tar ett snack med två av sina guldvinnare Sheriin Emanuelsson & Theresia Johansson! Hur var känslan att vinna, blev det någon fest, hur löd motiveringarna och vad blir nästa mål? Allt detta besvaras i dagens avsnitt.

info_outline
19. Entreprenörparet Malin och Peter - Del 2 show art 19. Entreprenörparet Malin och Peter - Del 2

Tingelingpodden

Tingelingpodden fortsätter sitt snack med entreprenörparet Peter Szabo och Malin Jansson.

info_outline
 
More Episodes

Nina Karlsson är första frisören ut att snacka om sitt bidrag till Personality Lasting kollektionen. Hon är även den mest erfarna personen på Tingeling, då hon har många år i branschen. Hon har även jobbat som frisör i Spanien med sin dotter och så har hon haft egen salong också.