loader from loading.io

#248 - "ouäkmacka ouäkmacka!"

Snacka om Film!

Release Date: 06/18/2020

#314 - #314 - "nämen så kan du ju inte säga!!"

Snacka om Film!

December! The holiday season! Vi firar med biobesök och netflix-rulle som BÅDA knyter an till julen! Fiffi ställer viktig fråga i veckans spaning, Steffo får ett besked om sin jobbsituation, vi gratulerar spänstig poddkollega till 100...och Fiffi avslöjar VAR hon hänger när hon inte ser på film!   Dessutom musikalsnack (igen!) och annat smånätt trimstrams som ju hör hemma i en podd av den här sorten. Inte konstigare än så. Get some!   Som Patreonare får du ju ALLTID liiiite mer, eftersnacket och det där lilla extra.....samt den SISTA delen i vår vintriga...

info_outline
#313 - #313 - "will you carbonate?!"

Snacka om Film!

Den mustiga sista podden i november! På den svarta fredagen! Ur menyn: Fiffi spanar högt och lågt och framförallt nyfiket! Är Henry Golding vår näste Bond...eller bara en "Snake Eyes"?? Finns skyltsöndag fortfarande som begrepp? Vi tar årets nästsista Jorden-Runt-tripp...till iskalla Ryssland 1945! Vi springer också benen av oss för att kolla vad man gör om kvällarna i den berömda stadsdelen i London. Ack ja, vad vore filmlivet utan kontraster. Som Patreonare (bli medlem!) får du reda på snygga grejer i frågelådan, vi pytsar ut del 3 i TÄVLINGEN, och så avslöjar Steffo...

info_outline
#312 - #312 - "tjingeling i holken!"

Snacka om Film!

På babbelmenyn denna vecka: The Crown-rabalder, e-handelsnostalgi, Fiffi tar ett seriemaraton, Netflix dyraste rulle (so far), winter is coming, Julkalendern (!), Steffo har problem med förnamn i heistrulle....och hela redaktionen verkar lida av mental trötthet.   Avsnittet kunde också ha hetat "tjuveriet möter mörk diskbänk". Visst låter det lite intressant ändå...? Get some! Som Patreonare får du såklart extra speltid med frågelåda, deltävling 2 i STORA vintertävlingen....och Fiffi som har något hon vill prata om....  Seså, bli medlem nu! Örongodis väntar!

info_outline
#311 - #311 - "doktor octopussy!!"

Snacka om Film!

Swingin´times på redaktionen! Nytillskott, novembermörker, freudianska felsägningar, Vilda Västern på Netflix, Robert Gustafsson som ful gubbe, bör man se tv-serie-förtexter (?), Vi startar ett nytt upprop (!), Fiffi har en ny hobby (!), Tompa möter Wilson 2.0....och börjar vi inte se julbelysningen skymta där borta vid horisonten nu....??! Den här veckan också start på vår nya TÄVLING, som alla Patreonare kan del av. Fina priser väntar...lagom till julen också! Häpp! Bli medlem du också vetja!  Get some!

info_outline
#310 - dubbelfemman! #310 - dubbelfemman!"

Snacka om Film!

Novembers första avsnitt! Mysmurrigheten har inga gränser där vi sitter och snickesnackar om allt och inget. Den här veckan med bioaktuella symbios-rälingar plus lika bioaktuella drömmar och familjeproblem av det mer...eh (kanske)...ovanliga slaget. Dagsfärska novemberspaningar tillhandahålls också såklart. Å så lirar vi in en Halloween-eftersläntrare av bara farten! Inget är som gråhösten! Get some! I Patreons extrahäng får du Fiffis "take" på Steffos bekännelse från förra veckan....och en intressant diskussion tar sin början! Plus Frågelådan! Icke att förglömma!...

info_outline
#309 - #309 - "happy halloween!?""

Snacka om Film!

Yes sire Bob! Det är ju Halloween-tider folks! Vi är såklart med på banan och levererar lite ryslighetssnack! Plus en jorden-runt-resa! Och så allt det vanliga snickesnacket om allt och inget! Ha en rysligt trevlig Halloween! Get some! Som Patreon-medlem får du självklart lite extra varje vecka; den här gången diskuterar vi monster, Fiffi trycker in en bonusrecension på läbbigheter och Steffo gör en bekännelse!

info_outline
#308 - #308 - "göra en Logan!"

Snacka om Film!

Oktober murrar på! Höst och rusk och regn OCH filmpladder! It´s a way of life! Grisar (igen!!), Ryssar i rymden, fönstertvätt och gamnacke i soffan en fredagskväll, samt "the summer of love 1967". Plus sedvanliga tv-serietips och annat löst snack. Lite som det ska vara helt enkelt. Som Patreonare får du den här veckan som vanligt extra godis! Bli medlem och bonushäng med oss! Get some! p.s. Nominera gärna Snacka om Film på Guldpodden.se. (vi kommer att fnittra av tacksamhet)

info_outline
#307 - #307 - "fältundersökare fiffi!"

Snacka om Film!

Veckans snickesnack känner in den krispiga hösten! UFO-häng i obygden, Broadway-musikal på Netflix, 30 miljoner i sjön, Danmarkskärlek och hat på samma gång, grisfilmer (!)......och en hoper andra trådar att spåna om! Det är ju Snacka om Film gubevars! Och så ber vi om en liten tjänst!   Get some!   OCH....som Patreonare får du denna vecka xtra mycket kökshäng! Mumma!

info_outline
#306 - #306 - "det där är ju ett as!!"

Snacka om Film!

Murrig och matig höstvecka! Tjo! Svårt att inte styra fokuset på agenternas agent den här veckan! Vi lattjar nästan lite larvigt länge med Danne Craigs sista insats i smokingen. So what, det finns ju lite att dryfta i ärendet....om man säger så. Du får också sedvanliga spaningar från filmvärlden. Hur funkar en danskrulle i Hollywood-version? Har vår tjej Melissa hittat tillbaka till storformen? Borde vi sponsras av Netflix? Så mycket frågor den här veckan. Och Fiffi är tillbaka från Medelhavet! Bara en sån sak! Hurra! Get some! Goa Patreonare får också lite extrahäng...

info_outline
#305 - #305 - "brunkarserie!!"

Snacka om Film!

Oktoberfest, hurra! Veckans avsnitt erbjuder snickesnackpladderspan, hårda tag i Los Angeles, familjeproblem i Taiwan och Fiffi delar ut en synnerligen varm kärleksbombning av Kelvin! (Kelvin who??!) Fiffi får också anledning att dela ut det onda ögat, Steffo tipsar om hur man kan fördriva en regnig söndag i sällskap med muntra stråtrövare i Östergötland (!), vi tv-kockar och kör lite konstgjord 1:a-oktober-känsla! Ja, lite hipphapp-stil som vanligt med andra ord! För trogna Patreonare (bli medlem och få extra allt) öppnas frågelådan, och dessutom pytsas två extra...

info_outline
 
More Episodes

Tvåhundraförtiåttan!
Din midsommarnattsdröm. Din fyrbåk i sommarnatten. Din följeslagare in i sommaren.
Den här veckan extra midsomrig med en mumsig Lista på remakes vi vill se. Vidare bjuckas på rysk lönnmörderska med långa ben, två fyrvaktare med j-vligt skumma issues.....och så fyra veteraner som återvänder till Vietnam i Spike Lee´s nya på Netflix! Klart att vi måste spana in den!

Vilka vinner i blu ray-rulle-tävlingen?? Vi förmedlar resultat och förolämpar möjligen samtidigt halva Sveriges fågelskådare. Förlåt.
I övrigt är det ju ett jidder och snackelurum av guds nåde. Precis som vanligt. OCH....det smäller till i brevlådan när Steffo får svar på tal! Sådärja!

Ha en förträffligt go midsommar!

OCH.....vill du känna dig lite EXTRA välkommen varje vecka...så besök vår DeLuxe-klubb på patreon.com/snackaomfilm! Där finns goa grejer som kan avnjutas heeeeela sommaren. Get some!