loader from loading.io

#248 - "ouäkmacka ouäkmacka!"

Snacka om Film!

Release Date: 06/18/2020

#398 - #398 - "singelbiografen!"

Snacka om Film!

Den höstkrispiga 398:an! Steffo som vanligt i redaktionens (åter) lugna vrå. Fiffi på korre-lina från södra Sverige! Rollator-bekymmer! KAOS I KIRUNA! Teaterquiz! JYCKAR PÅ RYMMEN! Nya sorts biografer?!!? Och hur många SPINDELKLÄTTRARE finns det egentligen i det stora animerade SPIDERVERSET??! I Patreonhänget dräller det minsann in TRE bonusrecensioner! Bli medlem och missa inte en sekund! Get some!

info_outline
#397 - #397 - "sprutboden!"

Snacka om Film!

När det vankas oväntat besök! Hurra vilken poddvecka det är! Omkringkastade planer! Oväntad bonus i form av GÄST! En LIVEPODD med HELA redaktionen på plats, från Peking! Bara sådär! Ja ja, det är stökigt, det är larmigt och högt i tak (inte bara ljudmässigt). Det är också ett SNORLÅNGT avsnitt denna vecka...men det får ni ta helt enkelt. Och TEMAT då?!? Javisst, det kastar vi oss över såklart! No worries. En rackarns smutt helkväll bland mikrofoner, tallrikar, mat, nostalgi och kärleksbombning. Plus en sovande hund på golvet. I (den också aslånga) Patreon-delen får...

info_outline
#396 - #396 - "bra spottat!"

Snacka om Film!

Ruffel och båg! Slammer och röj! Semestertider (!!), grammatikfel, rysk fat shaming, rövarhistorier, THE MACHINE, svåruttalade namn, o-koll på läget, RHINO, Ukraina, småspoilers då och då, vikten av att kommunicera, EN DAG OCH EN HALV, motorsågs-olja, Line-of_Duty-abstinens. Upprört och småskoj! I Patreon-röjet ännu en...eh....udda recension. Det är där de samlas. Ett högst normalt fredagsmys alltså. Eller nån annan dag. Get some!

info_outline
#395 - #395 - "billys pan pizza!!"

Snacka om Film!

Höstens första avsnitt! Vi går lös på en trio filmer i väl (?) vald mix; blodiga-blu ray-öset RENFIELD, är-vi-verkligen-målgruppen-myset-på-Netflix YOU ARE SO NOT INVITED TO MY BAT MITZVAH och bioaktuella svensk-ryset CANCELED! En brokig skara....minst sagt! Dessutom: Fiffi mot semester (!) och Steffo behöver prata om en grej. I Patreon redogör Fiffi för en riktig blåsning när hon tryckte på Play-knappen... Get some!

info_outline
#394 - #394 - "smygarna är dom bästa!"

Snacka om Film!

Sällan har väl ett avsnitt i poddens historia börjat så fint i dur...för att sedan sluta i moll! Varför??! Allt får sin förklaring i sensommarmånadens sista avsnitt. Dessutom spanar vi in följande rullar (alla med sin beskärda del av obskyra namn); blaxploitation-homaget (?) THEY CLONED TYRONE, belgiska under-radarn-CLOSE och....obehaglighetspillret COBWEB. Denna vecka också med tv-tips från Down Under! I Patreon diskuteras viktig fråga om tyckande av film. Plus en genomgång av streamaktuella matporren THE BEAR! Get some!

info_outline
#393 - #393 - "stormeggens lillebrorsa!"

Snacka om Film!

Ny vecka, nya snurrigheter. Vi var visst inte klara med sommarfilmerna trots allt! På bio spanas  vattenleken MEG 2 och somriga lustigheten NO HARD FEELINGS in. På Netflix särskådas nya spionhärvan HEART OF STONE (där iaf Steffo gör hemsk upptäckt). Dessutom murriga barndomsminnen från tv:ns värld, gamla goa JAWS firar nya oväntade (?) triumfer, störig åska på ingång och....NU är vi väl ändå klara med filmsommaren...!? I Patreon diskuteras inskriven mailfråga som är högst relevant i sammanhanget! Get some!

info_outline
#392 - #392 - "greta hämtar hem billiga poäng!"

Snacka om Film!

Ny vecka, nya galenskaper. Vi fortsätter med bio- och streameraktuella filmsommaren 2023; britt-filmmusikalen GREATEST DAYS, sommarsnackisen BARBIE, Guy Ritchie-smygaren THE COVENANT! Och så allt annat mellan himmel och jord. Preciiiis som vanligt alltså. I Patreon-hänget (bli medlem!) vankas åsikter om två ytterligare aktuella filmer denna sommar!  Get some!

info_outline
#391 - #391 - "gubbarna går aldrig av!!"

Snacka om Film!

Hurra, vi är tillbaka! Slut på sommaruppehåll och semester. Dags att Snacka om Film igen! Ingen rast, ingen ro; vi tar greppet på några av sommarens STORA filmer på biograferna; vår favoritarkeolog Indy har blivit gammal, men detta hindrar inte ett matinéäventyr i gammal god (?) stil. Tompa C har också blivit lite äldre i nyllet, men likväl kastar han sig ut i ett Omöjligt (?) Uppdrag igen. Och så Robban O! Du vet, han som fixade fram människans mest idiotiska "uppfinning"....da bömb! Nolan-sekten skriker såklart om "årets bästa film"...kan det verkligen stämma...?  ...

info_outline
#390 - #390 - "dallra vidare!"

Snacka om Film!

Det är säsongsavslutning i filmpodden! Får vi terminsgodkänt?! Det är också ett fyrverkeri av sprillans nya rullar; EXTRACTION 2, ASTEROID CITY och THE FLASH! Lägg till detta sedvanligt snickesnack om högt och lågt! Där har du finalen på säsong 8! I Patreon-hänget väntar viktig fråga att besvara. Och det handlar om Kingen! Javisst, han!! Glad Sommar! Vi hörs i augusti!

info_outline
#389 - #389 - "en lång jävla pinne!"

Snacka om Film!

Näst sista avsnittet för säsongen blir det FANTASIFULLA-DELUXE- avsnittet!   Självklart på gott och ont. Vi slänger oss ned i VFX-träsket! Steffo om sprillans färska DUNGEONS & DRAGONS: HONOR AMONG THIEVES, och så känslorna efter att ha tagit del av streamingpremiären på nya AVATAR: THE WAY OF WATER. Fiffi å sin sida försöker tappert redogöra för både sinnesstämning och handling i bio-öset TRANSFORMERS: RISE OF THE BEASTS. Du ser själv, det finns anledning att pusta ut efter veckans overload av effekter.   I Patreon-finliret bjuds bonusrecension från...

info_outline
 
More Episodes

Tvåhundraförtiåttan!
Din midsommarnattsdröm. Din fyrbåk i sommarnatten. Din följeslagare in i sommaren.
Den här veckan extra midsomrig med en mumsig Lista på remakes vi vill se. Vidare bjuckas på rysk lönnmörderska med långa ben, två fyrvaktare med j-vligt skumma issues.....och så fyra veteraner som återvänder till Vietnam i Spike Lee´s nya på Netflix! Klart att vi måste spana in den!

Vilka vinner i blu ray-rulle-tävlingen?? Vi förmedlar resultat och förolämpar möjligen samtidigt halva Sveriges fågelskådare. Förlåt.
I övrigt är det ju ett jidder och snackelurum av guds nåde. Precis som vanligt. OCH....det smäller till i brevlådan när Steffo får svar på tal! Sådärja!

Ha en förträffligt go midsommar!

OCH.....vill du känna dig lite EXTRA välkommen varje vecka...så besök vår DeLuxe-klubb på patreon.com/snackaomfilm! Där finns goa grejer som kan avnjutas heeeeela sommaren. Get some!