loader from loading.io

#343 - "hur blir man norsk medborgare?!"

Snacka om Film!

Release Date: 06/24/2022

#433 - #433 - "en liten orange apa"

Snacka om Film!

I baksmällan (?) efter Taylor Swift-hålligånget dyker vi upp med veckans snickesnack. Bara aktuella rullar; BIGASS TITANS i nya kapitlet om antihjältarna gorillan och..eh...den förvuxna ödlan. Bioaktuella soon-to-be-nunnan Sydney Sweeney befinner sig i skumt italienskt kloster där mörkret lurar runt hörnet...hu. Och så färska romcom-pillret från Amazon Prime om MEDELÅLDERSMORSAN som faller för posterboyen i pojkbandet på allas läppar...hur ska DET gå??! VECKANS LISTA och lagom flummiga tv-tips gör sitt till...och vips har du veckans meny. Och....VILKA vinner biljetterna till...

info_outline
#432 - #432 - "arthur!"

Snacka om Film!

Den här veckan säger vi grattis till Norge! I övrigt; RYMDRAFFEL - Part Two, på Netflix. Drama i TENNISMILJÖ från en biograf i Belgrad(!) Miniserie-hålligång i STOCKHOLM via Amazon Prime. Å så VECKANS LISTA med djur...ja..DJUR! Patreon bjuckar på bonusrecension om kidnappningsuppdrag som går åt skogen, med BLODIGA konsekvenser...hu! Dessutom: VINN biljetter till nytt rysmys på bio! Allt som allt en ny stund med snickesnacket du inte visste att du behöver. Get some!

info_outline
#431 - #431 - "ett snygglo"

Snacka om Film!

Har du sett på den va!? Vi dammar ut ett TEMA till! Bara för att vi kan! Och för att vi hade så kul med förra veckan! Denna gång en skådis i fokus! Ofta kallad humanist, kanske peakade hen på 80-talet, har bla ett barn med okänt namn (vilket får snokar-Fiffi att jobba än hårdare), har ett i sammanhanget väääldigt ovanligt mellannamn, och har åldrats med tja....värdighet...helt enkelt. Vem, VEM??! I övrigt VECKANS LISTA och det sedvanliga tjittertjattret från redaktionerna i peking och trånkan. Get some!

info_outline
#430 - #430 - "tervi terve!"

Snacka om Film!

Första avsnittet ut i maj är ett TEMA! Hurra! Vi snackar filmer från landet med en satans massa sjöar, mytomspunnet svårmod, nationaldag den 9 december (vilket vi borde kunnat!) samt de berömda visdomsorden från en hoppande nationalhjälte; "livet är människans bästa tid!" Plus allt det vanliga snickesnacket och VECKANS LISTA förstås! Get some!

info_outline
#429 - #429 - "träffa på en spik!"

Snacka om Film!

Vi säger hejdå till april! IKON/FÅN med Leo och den där ön, franska farliga transporter i ÖKNEN, inbördeskrig i USA, VECKANS LISTA om filmerna med TWIST, TV-tips (och anti-tips!). I Patreon lite MER tv-serie-betraktelser....och så lite funderingar om det där med att gå på bio vs hemmasoffan..... Som vanligt också den gamla goa dosen av snickesnack och kill/tjej-gissningar om högt och lågt. Get some!

info_outline
#428 - #428 - "sockerlaget!"

Snacka om Film!

Aprilväder! Snickesnacket flödar om våren (innan snösmockan slog till över södra Sverige).  PRINS ANDREWS knasintervju! FRUKTKOMPOTT (och blaskig grädde). Remaken vi INTE ville se. AUTEURER!!! Vilket land vill man EMIGRERA till pga film? BÅTPOJKARNA som gav Hitler däng! Ska Steffo börja hålla på BAJEN??! Funkar FALLOUT som tv-serie? Fiffi hittar guldkorn på Netflix (!) I Patreon vankas tv-serie för hela snickesnacket, och vad är skillnaden på svenskt och norskt midsommarfirande?? Dessutom Kim Hellbergs tatuering, hunden TAGE stör podden.....och VILKA vinner Civil...

info_outline
#427 - #427 - "bäsha Rom!"

Snacka om Film!

Ny vecka! Smarriga grejer! Anthony H som okänd (?!) brittisk KRIGSHJÄLTE-ish?? BROTTARBRÖDER med familjeproblem. Vilka STÄDER är coolast på film?? Vi stänger filmåret 2023 med ÅRSBÄSTA-LISTOR! Vilka vann ett MÖTE i den Eviga Staden?? Och....VEM är Johnny Bod...flåt...Flynn!??! Å så ny TÄVLING! Visst serru! I Patreon-liret aktuella tv-serier för hela slanten....och vi drabbas av NOSTALGI med Pentti Räv, Janne Korp och Bröderna Bäver!! WTF??! Get some!

info_outline
#426 - #426 - "timothéetröttman"

Snacka om Film!

Vad händer med våren??! Trösta dig med ett nytt avsnitt av filmsnackepodden! Den här veckan tar Fiffi en för laget (?) i nya filmen om CHOKLADMAKAREN. Steffo firar starten på fotbollssäsongen med sportrulle om underdogs i SÖDERHAVET. Vi ger oss också ut på svenska vägarna i BILÅKARFILMEN som på papperet verkar ha snott allt från 70-talets fräsiga motorskojerier. I Patreon MAFFIAJÖNSERIER i Italien, och MÖRDARJAKT i Iran (!). VECKANS LISTA bjuckar på udda (kanske) ämne i filmvärlden. Och så TÄVLAR vi! Hör upp! Du kan vinna biobiljetter till sprillans ny rulle på bio! In...

info_outline
#425 - #425 - "kalle kissbyxa!"

Snacka om Film!

Mars sista podd bjuckar på ett fluffigt påskägg med gott och blandat. Dels killar/bröst/religion/mens/växa upp-funderingar i FÖRORTEN i 1970-talets USA. Dels två kvinnor med SAMMA NAMN som mördas i sömning småstad. Jon Hamm utreder. Och så UTKASTAR-KNIVIGHETER i remaken om den där baren...fast nu i Florida! Jake tar på strandskjortan. VECKANS LISTA om hembesök, och i PATREON summeras en svensk serie som nu avslutar med sin sista säsong. Ja, och sen blire lite FANTASTISKA FYRAN också! Get some! GLAD PÅSK!

info_outline
#424 - #424 - "lite mer kräkts på än den förtjänar"

Snacka om Film!

Full fart mot våren! Den här veckan snickesnack om att ha en LÅTSASKOMPIS att skylla på, ett prinsess-offer som inte alls är så hjälplös som man kan tro när hotet från en DRAKE dyker upp, och så det senaste från filmskaparen med "THE TWISTED MIND" enligt promosnacket! Vad är allt detta??! No worries, bara att lyssna på veckans jidder om allt och inget. Plus VECKANS LISTA såklart! I Patreon väcks viktig fråga om folk och fä i skådisvärlden! Vilka har auran med "DET"!? Get some!

info_outline
 
More Episodes
Det är midsommar!
Det är också SISTA avsnittet i säsong 7 av din favoritpodd om film! Nu tar vi sommarlov ett par veckor och återkommer med nya krafter i augusti. (psst...naturligtvis finns en lindring till detta tomrum...lyssna på avsnittet så får du veta mer.)
 
I säsongsfinalen tar vi reda på om 90-talaren CONTACT håller stilen! Bland nya  rullar hittas ett besök på en mystisk ö där det bedrivs experiment...nej vi menar inte dinosarnas ö, utan den som finns i Netflix nya SPIDERHEAD!
På hyrstream tar vi oss ännu en gång till grannlandet i väst för att se vad norskarna har kokat ihop för katastrof i filmen med förbaskat många namn...vi väljer THE BURNING SEA (onorskt och bra). Track-recordet för norska katastroffilmsrullar är ju gött...om man säger så. Mycket vatten utlovas här. Hu!
I övrigt då? Tja, vi snickesnackar in sommaren och säger på återseende!
 
I Patreon (bli sommarmedlem!) avslutar vi med ännu en recension som innehåller Adam Sandler och SPORT! Och innan du suckar nu så säger vi...app app app...lyssna på vad vi har att säga innan du svär en gång till över Sandlers medverkan. HUSTLE heter Netflixaktuella rullen....och sen var det sommarlov! Hurra!
Get some!