loader from loading.io

#391 - "gubbarna går aldrig av!!"

Snacka om Film!

Release Date: 08/04/2023

#436 - #436 - "terrorn i vansbro!"

Snacka om Film!

Fullmatat sommaravsnitt! Blinde Jake, SNABBA RÄVEN BROSNAN, glass i stora lass, dåliga killarna WILL OCH MARTIN I MIAMI, VECKANS LISTA i otroligt uuuutdragen version, Fiffis kärleksförklaring till sitt speciella biopalats, HAJSKRÄCK i Seine!!! Och så viktig info om märklig DOKUMENTÄRFILM! I Patreon-liret tappar Fiffi det nästan! Ja, TAPPAR DET!!! Och så börjar ju EM i Fotboll!! Hurra! Get some!

info_outline
#435 - #435 - "godzillis brutalis!"

Snacka om Film!

Första avsnittet i JUNI! Hurra för sommaren! Hurra (?) också för veckans meny; svensktemat gästspelar med flukt på ny SNACKISFILM från (you guessed it) Netflix. Bluray-aktuell BIOPIC om ikonen Bobby M från Jamaica, kan det bli annat än skönt sväng....? Och så veckans STORA grej, precis när vi trodde att vi var klara med MONSTER för en tid framåt...så dyker han upp igen! I en ny version! Du vet...den där förvuxna ödlejäkeln....ja, HAN! I Patreon bjuckas det på hyperaktuell serie-recension....och så snack om lika aktuellt förslag på "beskattning"! Hur ska DET gå?! Plus...

info_outline
#434 - #434 - "han valde gnesta!"

Snacka om Film!

Sista avsnittet i maj! J.Lo vs AI i rymden! Anya vs LÖSNÄSA och sand! Linklater vs falsk MÖRDARE och svår romantik! VECKANS LISTA om mystisk sjukdom, och därför är ESWETE (??) bästa streamern just nu! Dessutom; Fiffi har glassbrist och Steffo (nästan) vilse i sörmländska spenaten! I Patreon vankas ännu mer somrigt action-ös från biomörkret med två riktiga sköningar i frontlinjen! Get some! Nu kommer sommarn!

info_outline
#433 - #433 - "en liten orange apa"

Snacka om Film!

I baksmällan (?) efter Taylor Swift-hålligånget dyker vi upp med veckans snickesnack. Bara aktuella rullar; BIGASS TITANS i nya kapitlet om antihjältarna gorillan och..eh...den förvuxna ödlan. Bioaktuella soon-to-be-nunnan Sydney Sweeney befinner sig i skumt italienskt kloster där mörkret lurar runt hörnet...hu. Och så färska romcom-pillret från Amazon Prime om MEDELÅLDERSMORSAN som faller för posterboyen i pojkbandet på allas läppar...hur ska DET gå??! VECKANS LISTA och lagom flummiga tv-tips gör sitt till...och vips har du veckans meny. Och....VILKA vinner biljetterna till...

info_outline
#432 - #432 - "arthur!"

Snacka om Film!

Den här veckan säger vi grattis till Norge! I övrigt; RYMDRAFFEL - Part Two, på Netflix. Drama i TENNISMILJÖ från en biograf i Belgrad(!) Miniserie-hålligång i STOCKHOLM via Amazon Prime. Å så VECKANS LISTA med djur...ja..DJUR! Patreon bjuckar på bonusrecension om kidnappningsuppdrag som går åt skogen, med BLODIGA konsekvenser...hu! Dessutom: VINN biljetter till nytt rysmys på bio! Allt som allt en ny stund med snickesnacket du inte visste att du behöver. Get some!

info_outline
#431 - #431 - "ett snygglo"

Snacka om Film!

Har du sett på den va!? Vi dammar ut ett TEMA till! Bara för att vi kan! Och för att vi hade så kul med förra veckan! Denna gång en skådis i fokus! Ofta kallad humanist, kanske peakade hen på 80-talet, har bla ett barn med okänt namn (vilket får snokar-Fiffi att jobba än hårdare), har ett i sammanhanget väääldigt ovanligt mellannamn, och har åldrats med tja....värdighet...helt enkelt. Vem, VEM??! I övrigt VECKANS LISTA och det sedvanliga tjittertjattret från redaktionerna i peking och trånkan. Get some!

info_outline
#430 - #430 - "tervi terve!"

Snacka om Film!

Första avsnittet ut i maj är ett TEMA! Hurra! Vi snackar filmer från landet med en satans massa sjöar, mytomspunnet svårmod, nationaldag den 9 december (vilket vi borde kunnat!) samt de berömda visdomsorden från en hoppande nationalhjälte; "livet är människans bästa tid!" Plus allt det vanliga snickesnacket och VECKANS LISTA förstås! Get some!

info_outline
#429 - #429 - "träffa på en spik!"

Snacka om Film!

Vi säger hejdå till april! IKON/FÅN med Leo och den där ön, franska farliga transporter i ÖKNEN, inbördeskrig i USA, VECKANS LISTA om filmerna med TWIST, TV-tips (och anti-tips!). I Patreon lite MER tv-serie-betraktelser....och så lite funderingar om det där med att gå på bio vs hemmasoffan..... Som vanligt också den gamla goa dosen av snickesnack och kill/tjej-gissningar om högt och lågt. Get some!

info_outline
#428 - #428 - "sockerlaget!"

Snacka om Film!

Aprilväder! Snickesnacket flödar om våren (innan snösmockan slog till över södra Sverige).  PRINS ANDREWS knasintervju! FRUKTKOMPOTT (och blaskig grädde). Remaken vi INTE ville se. AUTEURER!!! Vilket land vill man EMIGRERA till pga film? BÅTPOJKARNA som gav Hitler däng! Ska Steffo börja hålla på BAJEN??! Funkar FALLOUT som tv-serie? Fiffi hittar guldkorn på Netflix (!) I Patreon vankas tv-serie för hela snickesnacket, och vad är skillnaden på svenskt och norskt midsommarfirande?? Dessutom Kim Hellbergs tatuering, hunden TAGE stör podden.....och VILKA vinner Civil...

info_outline
#427 - #427 - "bäsha Rom!"

Snacka om Film!

Ny vecka! Smarriga grejer! Anthony H som okänd (?!) brittisk KRIGSHJÄLTE-ish?? BROTTARBRÖDER med familjeproblem. Vilka STÄDER är coolast på film?? Vi stänger filmåret 2023 med ÅRSBÄSTA-LISTOR! Vilka vann ett MÖTE i den Eviga Staden?? Och....VEM är Johnny Bod...flåt...Flynn!??! Å så ny TÄVLING! Visst serru! I Patreon-liret aktuella tv-serier för hela slanten....och vi drabbas av NOSTALGI med Pentti Räv, Janne Korp och Bröderna Bäver!! WTF??! Get some!

info_outline
 
More Episodes
Hurra, vi är tillbaka! Slut på sommaruppehåll och semester. Dags att Snacka om Film igen! Ingen rast, ingen ro; vi tar greppet på några av sommarens STORA filmer på biograferna; vår favoritarkeolog Indy har blivit gammal, men detta hindrar inte ett matinéäventyr i gammal god (?) stil. Tompa C har också blivit lite äldre i nyllet, men likväl kastar han sig ut i ett Omöjligt (?) Uppdrag igen. Och så Robban O! Du vet, han som fixade fram människans mest idiotiska "uppfinning"....da bömb! Nolan-sekten skriker såklart om "årets bästa film"...kan det verkligen stämma...? 

I övrigt sedvanligt snickesnack om sommaren som gått. Hur har Fiffis första tid som glassmånglare varit? Och vad gjorde Steffo i....Lysekil?
Nu kör vi igen! Fulla blås!
Get some!