loader from loading.io

#400 - "400!"

Snacka om Film!

Release Date: 10/06/2023

#420 - #420 - "cosbytanten!"

Snacka om Film!

Ny vecka och nytt jidderjadder! BAFTA, Sälen, Michael J Fox, Movie 43, filmstjärnor och deras eländigt svåra namn, Fiffi krävde 80-talsmys med ACTION JACKSON, koncentrationslägerhelvetet ur...eh..udda synvinkel i Oscarsnominerade THE ZONE OF INTEREST, Jason ställer skåpet i oväntade biosuccén THE BEEKEEPER, och som vanligt en VECKANS LISTA. I Patreonfinliret väntar märkligt MIRAKEL...och vi sammanfattar senaste säsongen av TRUE DETECTIVE med tillhörande subjektiva tillrop! Get some!

info_outline
#419 - #419 - "godwin baxter!"

Snacka om Film!

Ny vecka! Det bara rullar på. MEN, mot ljusare tider! Vi hjälper dig på traven mot ljuset genom att denna vecka bjucka på snickesnack om bla; svennebanan...flåt...average-Joe-livet i SOMEWHERE IN QUEENS, rena rama galenskaperna i egensinniga POOR THINGS, och stentuffa tjejerna i MCU-lallar-äventyret THE MARVELS! VECKANS LISTA tar ett steg utanför filmvärlden (typ). I Patreon bjuds två bonusrecensioner, varav den ena tar dig till mörka skogen och den andra in i välbekant filmserie som firar 50! Visst serru. Get some!

info_outline
#418 - #418 - "trassel i trånkan!!"

Snacka om Film!

Oxveckorna rullar vidare! Vi gör vad vi kan för att underlätta. Denna vecka i musikens tecken! Dansk-riffet A BEAUTIFUL LIFE, Fiffi om Sveriges första (?) synthfilm DÜSSELDORF, SKÅNE. Och så tar vi ett rejält kliv bakåt i nostalgin i splitternya dokumentären THE GREATEST NIGHT IN POP. Sådär ja. Givetvis också VECKANS LISTA, plus allt det där andra snicksnacket...du vet. Patreon-hänget bjuckar på bonusrecension om ett av alla ämnen som vi alltid gillar lite extra...otäcka djur under vatten! Get some!

info_outline
#417 - #417 - "psh!!"

Snacka om Film!

Psh??! PSH!!! Veckans avsnitt sidsteppar iväg från det vanliga spåret en stund. Här vankas kärlek och nostalgi...och lite vemod! Ordet för dagen är kanske...tema. Lugn, allt klarnar när Du lyssnar in dig i veckans snickesnack! I Patreon-finliret blir det minsann också lite vemod! Se där ja. Get some!

info_outline
#416 - #416 - "stiffy!!!"

Snacka om Film!

Full fart i oxveckorna! Oscarsnomineringarna är här! Vi jublar inte ihjäl oss direkt. Islandsraffel i OPERATION NAPOLEON. VECKANS LISTA om nostalgi i sin finaste form. KULTURTANTEN gör comeback med synnerligen intressant spaning om MÄN på film! Framtiden ter sig något dyster i THE CREATOR, men det ser i alla fall snyggt ut. I Patreon-liret luras Fiffi att glo på tv-serie och Steffo blir inspirerad av händelser i jymde...flåt rymden! Get some!

info_outline
#415 - #415 - "pang på tufsen"

Snacka om Film!

Ny vecka, nya bekymmer! Fiffi om Guldbaggen, Steffo om kylan. Veckans Lista om...krigiskt från förr. Gamle goe Liam i IN THE LAND OF SAINTS AND SINNERS. Knas-dansken Claes i svensk-eposet (?) STOCKHOLM BLOODBATH. Å så några ord om Jodie (med ögonen) i snackis-premiären av TRUE DETECTIVE Säsong 4! I Patreonhänget (allt som vanligt nu) långsam-drama i FOE och äktenskapligt rollspel i...just ROLE PLAY. Get some!

info_outline
#414 - #414 - "tanga-korset!"

Snacka om Film!

Hör upp folk och rövare! Oxveckorna är över oss, något måste göras. Poddredaktionen dammar på och bjuder in till samtal om bla detta; Guldbaggetjafs, diplomatkris i KONGO, kvinnliga kroppsdelar, JODIE FOSTER x2, SERIEMÖRDARE x2, SNÖHELVETET i Anderna, varför Fiffi inte bakar längre....och hur smakar egentligen RADIOKAKA?? Och kolla härå; Patreonhänget öppnar för ALLA att lyssna! Javisst! First fix for free-ish! Snickesnacket är dessutom snorlångt denna vecka, men vaddå...vi SNACKAR JU OM FILM! OBS-POPS! Patreondelen innehåller FETA spoilers. Bara så du vet. Så jobbar vi...

info_outline
#413 - #413 - "hålligång i holken!"

Snacka om Film!

Vi rivstartar året med en SMÄLL! VRÄKIG RYMDSAGA, BRITTISKA KONSTIGHETER, NYSTARTS-LISTA och så KVARSITTARE i JULTIDER! Inga konstigheter! Plus samma gamla vanliga jidder om allt och inget. PATREONHÄNGET bjuder dessutom in till NOSTALGI. Trots att vi ser framåt! Så kan det gå. Get some!

info_outline
#412 - #412 - "hänga upp den på näsan!"

Snacka om Film!

Dags att säga hejdå till 2023! Vi går ut med flaggan i topp! Mellandagssnickesnack och lata livsåskådningar. Nya snackisen MAESTRO avhandlas, liksom den svenska dramakomedin (?) TACK OCH FÖRLÅT. Eftersom det är just årets sista avsnitt får Du också en finfin siffermässig sammanfattning av SoF:s filmår. Plus en Topplista! Och en TV-topp-lista också av bara farten! Tjoho! I Patreon vankas det dessutom flera Årets....-betraktelser! Är det bokslut så är det! Även denna sista vecka i 2023 presenteras hela podderiet av Netflixguiden.se! Get some! GOTT NYTT ÅR!

info_outline
#411 - #411 - "bittelille julafton!"

Snacka om Film!

Hoo-Hoo! Julen är strax här! Redaktionen går all-in och satsar på vinter och jul och hela faderullan! Svensk nostalgiklassiker (BLACKJACK)! Amerikanskt Hallmark-Jul som inte blir som man tror (CHRISTMAS WITH THE CAMPBELLS)! Veckans Lista med....JUL (vad trodde ni?)! Även i Patreon lackar det mot jul och vi ger oss på vinterkylig obehaglighet med Emily Blunt....från 2007! Plus sedvanligt snickesnack och avslöjanden, och allt som hör till! Ihop med Netflixguiden.se. Förstås! GOD JUL!

info_outline
 
More Episodes

Vi har nått 400 avsnitt! En milstolpe som firas med snickesnack, dåliga skämt. kärlek till er som lyssnar, Q&A-stund och ett första test att livestreama vårt poddpåhitt. Ont om recensioner i veckan alltså, men det finns ju så mycket annat att prata om. Dessutom trycker vi ändå in en liiiiten recension i slutet. OCH! Vi bjuckar på minipresent till alla som ännu inte hittat in i Patreons fantastiska värld! Vart går vi nu?! Get some!