loader from loading.io

#435 - "godzillis brutalis!"

Snacka om Film!

Release Date: 06/06/2024

#438 - #438 - "uvarnas frånfälle!"

Snacka om Film!

Säsongsfinal! Sommarkläder på och examen från säsong 9! Vi avslutar på topp; SYNDABOCKAR på MALTA, tuffa JESSICA ALBA spöar patrask i liten TEXASHÅLA , och så RYSLIGHETER-GALORE i den eviga staden ROM! VECKANS LISTA såklart, och så lite STATS mot slutet! Hur har det gått för oss under vintern/våren?? I Patreon vankas KÄRT (?) återseende! Sommar och podd-semester! Vi hörs i augusti! Get some!

info_outline
#437 - #437 - "boston finest"

Snacka om Film!

Midsommar! I veckans avsnitt finns dock (nästan) inget lull-gull. Istället tuffa tag och mörker med en HUNDPOJKE, en stissig jakt på Gerard B i ÖKENSANDEN, ett rejält bio-mysrys i märklig TALKSHOW från 70-talet med snygg-snygga och färgglada inredningsdetaljer! VECKANS LISTA från Fiffi....och så lite TV-TIPS till långhelgen förstås! I Patreon diskuteras en aktuell reflektion om filmer på bio, tillgång, intäkter....och det numera ständiga hotet från all världens streamers.... Get some!

info_outline
#436 - #436 - "terrorn i vansbro!"

Snacka om Film!

Fullmatat sommaravsnitt! Blinde Jake, SNABBA RÄVEN BROSNAN, glass i stora lass, dåliga killarna WILL OCH MARTIN I MIAMI, VECKANS LISTA i otroligt uuuutdragen version, Fiffis kärleksförklaring till sitt speciella biopalats, HAJSKRÄCK i Seine!!! Och så viktig info om märklig DOKUMENTÄRFILM! I Patreon-liret tappar Fiffi det nästan! Ja, TAPPAR DET!!! Och så börjar ju EM i Fotboll!! Hurra! Get some!

info_outline
#435 - #435 - "godzillis brutalis!"

Snacka om Film!

Första avsnittet i JUNI! Hurra för sommaren! Hurra (?) också för veckans meny; svensktemat gästspelar med flukt på ny SNACKISFILM från (you guessed it) Netflix. Bluray-aktuell BIOPIC om ikonen Bobby M från Jamaica, kan det bli annat än skönt sväng....? Och så veckans STORA grej, precis när vi trodde att vi var klara med MONSTER för en tid framåt...så dyker han upp igen! I en ny version! Du vet...den där förvuxna ödlejäkeln....ja, HAN! I Patreon bjuckas det på hyperaktuell serie-recension....och så snack om lika aktuellt förslag på "beskattning"! Hur ska DET gå?! Plus...

info_outline
#434 - #434 - "han valde gnesta!"

Snacka om Film!

Sista avsnittet i maj! J.Lo vs AI i rymden! Anya vs LÖSNÄSA och sand! Linklater vs falsk MÖRDARE och svår romantik! VECKANS LISTA om mystisk sjukdom, och därför är ESWETE (??) bästa streamern just nu! Dessutom; Fiffi har glassbrist och Steffo (nästan) vilse i sörmländska spenaten! I Patreon vankas ännu mer somrigt action-ös från biomörkret med två riktiga sköningar i frontlinjen! Get some! Nu kommer sommarn!

info_outline
#433 - #433 - "en liten orange apa"

Snacka om Film!

I baksmällan (?) efter Taylor Swift-hålligånget dyker vi upp med veckans snickesnack. Bara aktuella rullar; BIGASS TITANS i nya kapitlet om antihjältarna gorillan och..eh...den förvuxna ödlan. Bioaktuella soon-to-be-nunnan Sydney Sweeney befinner sig i skumt italienskt kloster där mörkret lurar runt hörnet...hu. Och så färska romcom-pillret från Amazon Prime om MEDELÅLDERSMORSAN som faller för posterboyen i pojkbandet på allas läppar...hur ska DET gå??! VECKANS LISTA och lagom flummiga tv-tips gör sitt till...och vips har du veckans meny. Och....VILKA vinner biljetterna till...

info_outline
#432 - #432 - "arthur!"

Snacka om Film!

Den här veckan säger vi grattis till Norge! I övrigt; RYMDRAFFEL - Part Two, på Netflix. Drama i TENNISMILJÖ från en biograf i Belgrad(!) Miniserie-hålligång i STOCKHOLM via Amazon Prime. Å så VECKANS LISTA med djur...ja..DJUR! Patreon bjuckar på bonusrecension om kidnappningsuppdrag som går åt skogen, med BLODIGA konsekvenser...hu! Dessutom: VINN biljetter till nytt rysmys på bio! Allt som allt en ny stund med snickesnacket du inte visste att du behöver. Get some!

info_outline
#431 - #431 - "ett snygglo"

Snacka om Film!

Har du sett på den va!? Vi dammar ut ett TEMA till! Bara för att vi kan! Och för att vi hade så kul med förra veckan! Denna gång en skådis i fokus! Ofta kallad humanist, kanske peakade hen på 80-talet, har bla ett barn med okänt namn (vilket får snokar-Fiffi att jobba än hårdare), har ett i sammanhanget väääldigt ovanligt mellannamn, och har åldrats med tja....värdighet...helt enkelt. Vem, VEM??! I övrigt VECKANS LISTA och det sedvanliga tjittertjattret från redaktionerna i peking och trånkan. Get some!

info_outline
#430 - #430 - "tervi terve!"

Snacka om Film!

Första avsnittet ut i maj är ett TEMA! Hurra! Vi snackar filmer från landet med en satans massa sjöar, mytomspunnet svårmod, nationaldag den 9 december (vilket vi borde kunnat!) samt de berömda visdomsorden från en hoppande nationalhjälte; "livet är människans bästa tid!" Plus allt det vanliga snickesnacket och VECKANS LISTA förstås! Get some!

info_outline
#429 - #429 - "träffa på en spik!"

Snacka om Film!

Vi säger hejdå till april! IKON/FÅN med Leo och den där ön, franska farliga transporter i ÖKNEN, inbördeskrig i USA, VECKANS LISTA om filmerna med TWIST, TV-tips (och anti-tips!). I Patreon lite MER tv-serie-betraktelser....och så lite funderingar om det där med att gå på bio vs hemmasoffan..... Som vanligt också den gamla goa dosen av snickesnack och kill/tjej-gissningar om högt och lågt. Get some!

info_outline
 
More Episodes

Första avsnittet i JUNI! Hurra för sommaren!
Hurra (?) också för veckans meny; svensktemat gästspelar med flukt på ny SNACKISFILM från (you guessed it) Netflix. Bluray-aktuell BIOPIC om ikonen Bobby M från Jamaica, kan det bli annat än skönt sväng....?
Och så veckans STORA grej, precis när vi trodde att vi var klara med MONSTER för en tid framåt...så dyker han upp igen! I en ny version! Du vet...den där förvuxna ödlejäkeln....ja, HAN!

I Patreon bjuckas det på hyperaktuell serie-recension....och så snack om lika aktuellt förslag på "beskattning"! Hur ska DET gå?!
Plus Veckans Lista och allt det andra snickesnacket förstås.
Get some!