loader from loading.io

#8 - "Rosemary´s Baby - slashervarianten"

Snacka om Film!

Release Date: 10/28/2015

Halloween och ryslighetsvecka!
Podden backar inte och dyker in i hemskheterna, Steffo ensam vid ett svagt upplyst köksbord och Fiffi från ett ödsligt (?) creepyhotell. Vi gräver i skrämselsäcken och slänger upp mysrysliga tips inför helgen. Fiffi har dessutom kollat in en fransk hemskhet som verkligen inte är för alla...och Steffo följer med ännu en barnvakt till ännu ett märkligt hus.
Vad är det egentligen som gör att man vill bli skrämd? Vi har möjligen inte det rätta svaret..däremot en jäkla massa teorier! Veckans Uppdrag redovisas givetvis, och ett nytt delas ut..som har lite bäring på nästa veckas fokus! Dessutom: vi hänger med Nic Cage i sprillans ny skrämselrulle...och i Fiffis bokhylla tipsas det om en perfekt aktivitet i dessa murriga tider!

Podden tuffar på och tar sig an det stundande vintermörkret på bästa sätt. Välkommen in i värmen och häng med oss en stund!
Happy Halloween!

p.s; njut gärna lite extra av veckans intro-musik, fixad av fantastiske Jerry på Torsosmusic.com. Extra pluspoäng om du tar filmen den är hämtad från!