loader from loading.io

Om kärlek

Snackepåsen

Release Date: 11/06/2013

Kvalitativt bäbisspråk show art Kvalitativt bäbisspråk

Snackepåsen

Hej! Längesen! Vi får ta en lunch nån dag! Eller så lutar ni er bara tillbaka och välkomnar Snackepåsen till era liv igen. Oss behöver ni inte utbyta några nervösa, artiga fraser med. Oss kan ni till och med få prata ert fantasilösa, slentrianmässiga bebisspråk med. Om bland annat detta, att slentrianmässigt prata bebisspråk alltså, pratar vi avsnitt... 32? Vi pratar även om att prata. Och vem pratar mest av Elin och Amanda egentligen? Ni får också träffa den Bergheinälskande...

info_outline
Belönade show art Belönade

Snackepåsen

I en studio på Södermalm mitt i ryss-sommarens utspel snackar vi in det trettioförsta avsnittet av snackepåsen. Pressen över att befinna sig i någon slags kreativ mittpunkt gör sig knappt påtaglig när vi seglar mellan ämnen som bisarra minspel, överaktiva belöningssystem, vardagsfobi och mobil-hat. Sen stakar vi oss igenom ett tal till våra 30-åriga jag också. Allt för er skull. Och lite för vår egna. Men mest för er. Varsågoda. Tack.

info_outline
Snackefällan show art Snackefällan

Snackepåsen

Ibland är allt man vill att få sätta sig med benen i kors i en soffa med en vän och få ha ett kravlöst samtal i sin egna takt. Utan några krav på att vara rolig, inte behöva bjuda "på sig själv" inte tvångsmässigt, aspbergianskt behöva vika av med blicken efter varje mening. Det var upplyftande för oss, det rusar till lite i blodet på oss nu, över att vara tillbaka. Vi har saknat er. Vi har saknat varandra. Vi är tillbaka. Här är avsnitt 30. Ett samtal mellan två vänner som...

info_outline
Dinglande på kundlunch show art Dinglande på kundlunch

Snackepåsen

Det är en grå och blöt tisdag när vi spelar in det 29:e avsnittet, så när vi släpper in våra medsystrar, som sitter mitt i en bubblig lördagskväll, värms våra själar upp en smula och snacket tar fart i nästan samma lättsamma ton som under förra avsnittet! Det är kläder, Stockholms klubbliv, smink och annat glättigt. Dock presenterar en av oss en ny känsla: Att vara dinglade på kundlunch. Välkomna.

info_outline
"Snygg!"

Snackepåsen

Välkomna till det bubbligaste avsnittet hittills. Det fnissas och stojas och GLÄDJS åt varenda liten insikt som vi delar med oss av till varandra. Som den om att inte vilja se Snoop Dog äta nån jävla avokadosallad. Eller den om att inte tränga in sig själv i det där hörnet man så djupt fruktar och föraktar. Men vi pratar också om att vara snygg. Och om att inte längre vara snygg. Och om att spendera pengar och fylla det där tomrummet man alltid varit så bra på att fylla. Dessutom drar vi igång en...

info_outline
Livsbeskedet show art Livsbeskedet

Snackepåsen

Elin är skakad efter sitt livsbesked. Amanda efter sitt spökbesök. Så det är med viss ostadighet på rösten som de båda berättar sina historier, fnissar åt "forum-retoriken" i Sverige och utvärderar huruvida det är en bra idé eller inte att ha ett livskontrakt. Välkomna till avsnitt 27. Nu jävlar ska det levas.

info_outline
Livet är en nöt show art Livet är en nöt

Snackepåsen

Välkomna. Till det stora svårmodet. Till denna konflikt. Vi går runt ett varv i det tjugosjätteavsnittet. Kanske ett varv för långt. Kanske ett varv för kort. Kanske skulle vi stannat på vår plats. Det här är samtalet där vi får varandra att inse en mycket viktigt sak. Att vi sitter i skiten. Det tjugosjätte avsnittet av Snackepåsen skildrar två 25 åriga tjejer i Sverige i februari 2014. Två 25 åriga tjejer och deras idéer. Deras rädsla och lättnad. Livet är en...

info_outline
Vad är kultur? show art Vad är kultur?

Snackepåsen

I veckans extremt försenade avsnitt pratar vi om den berömde Starbucks-muggen och dess anhängare, världskändisar i Stockholm, tystnaden hos Terapeuten och en hel del om 2013 års flitgast googlade ord. Välkomna!

info_outline
Jag kan inte säga R show art Jag kan inte säga R

Snackepåsen

Amanda har blivit månadens hottie och lyckas dra till med ett missförstått skämt i en intervju vilket för oss in på digitala karaktärer och trender på twitter. Elin har besökt frissan vilket bidrar till en del prat om glansigt hår, timida frisörer och t-zoner. Och som vanligt blir det även lite annat smått och gott. Välkomna att lyssna på årets sista avsnitt!

info_outline
Klappkaos och jultragedier show art Klappkaos och jultragedier

Snackepåsen

Julen äro kommen och därför passar vi på att rota i barndommens jultragedier, blickar tillbaka på och synar samtliga "Årets Julklapp" i sömmarna samt skäms lite över konstiga saker vi gett bort till grannpojkar och familjemedlemmar. Det och ganska mycket mer i veckans avsnitt där dessutom Amandas pappa står för avslutningsmusiken. GOD JUL!

info_outline
 
More Episodes

Tar vi oss vatten över huvudet nu när vi ger oss på att besvara era frågor om kärlek? För vad vet vi om kärlek? Mer än att det stora ruset av den ger oss panik likt en heroinist vars dealer är out of town. Vad kan vi om svartsjuka och hur man hanterar den? Och vilka tror vi egentligen att vi är när vi försöker ge er råd i hur ni håller er relation ifrån vardagens tristess? Välkomna till kärleksavsnittet.