loader from loading.io

#12: Amok-Væsnet 1:2

Sværd og Trolddom

Release Date: 06/18/2021

Sværd og Trolddom BONUS INFO show art Sværd og Trolddom BONUS INFO

Sværd og Trolddom

Vi laver Sværd og Trolddom LIVE!! For første og eneste gang. Lyt med og få alle informationer. 

info_outline
#14: De Magiske Masker 2:2 show art #14: De Magiske Masker 2:2

Sværd og Trolddom

Vi nakkede sabeltigeren og fik hornet. Så kan Robin Waterfield bare komme an. 

info_outline
#14: De Magiske Masker 1:2 show art #14: De Magiske Masker 1:2

Sværd og Trolddom

Så prøver vi Robin Waterfield igen. Efter hans forsøg på at skabe et nyt sci-fi epos, har han her bevæget sig ind i det univers, Sværd og Trolddom er skabt i. Det er fantasy, en ond troldkvinde, onde golems og .. nogle magiske masker. 

info_outline
#13: Dødens Amulet 3:3 show art #13: Dødens Amulet 3:3

Sværd og Trolddom

Gennemsnitlige Jens er sluppet ud af byen!! Endda med en masse god loot. Er vi på rette vej? Lykkedes det os faktisk at gennemføre endnu en Sværd og Trolddom bog? Lyt med i sidste afsnit af Dødens Amulet.

info_outline
#13: Dødens Amulet 2:3 show art #13: Dødens Amulet 2:3

Sværd og Trolddom

Lidt over gennemsnitlige Jens har måske begået en kæmpe fejl. Han har fortalt Tjutjev og tyvekompagniet om Dødens Amulet. Skulle han have gjort det? Lyt med i anden del af Dødens Amulet

info_outline
#13: Dødens Amulet 1:3 show art #13: Dødens Amulet 1:3

Sværd og Trolddom

Så er vi kommet til den 13. bog, og 2 helt nye forfattere. Lykkedes de bedre med, at lave et storslået eventyr - modsat den gode Robin Waterfield? Lyt med! Kh Jacob & Elias 

info_outline
#12: Amok-Væsnet 2:2 show art #12: Amok-Væsnet 2:2

Sværd og Trolddom

Så meget for en fredelig løsning! Men det skal vi nok komme efter nu, i sidste del af vores gennemspilning af Amok-Væsnet!  God fornøjelse Kh Jacob & Elias 

info_outline
#12: Amok-Væsnet 1:2 show art #12: Amok-Væsnet 1:2

Sværd og Trolddom

Vi går AMOK med Steve Jackson, når vi kaster os ud i dette eventyr. Og denne gang er det hele vendt lidt på hovedet, da vi indtager rollen som monsteret i stedet for helten! Eller er vi egentlig helten?.. Vi forstår det ikke helt selv, men vi forsøger ihverfald at lave os helt ind i rollen, med denne bog, der af mange anses som den sværeste i hele Sværd og Trolddom serien.  God fornøjelse!  Kh Elias & Jacob

info_outline
#11: Troldkarlens Krypt 3:3 show art #11: Troldkarlens Krypt 3:3

Sværd og Trolddom

Så mange tal!! Hvad betyder de. Når vi overhovedet at finde ud af det? Følg Baskes sidste etape i eventyret om Troldkarlens Krypt! 

info_outline
#11: Troldkarlens Krypt 2:3 show art #11: Troldkarlens Krypt 2:3

Sværd og Trolddom

Klarer Baske Kryster de mange forhindringer, inden han kan stå ansigt til ansigt med Razaak? Eller suger han for mange planter til at komme helskindet igennem?

info_outline
 
More Episodes

Vi går AMOK med Steve Jackson, når vi kaster os ud i dette eventyr. Og denne gang er det hele vendt lidt på hovedet, da vi indtager rollen som monsteret i stedet for helten! Eller er vi egentlig helten?..

Vi forstår det ikke helt selv, men vi forsøger ihverfald at lave os helt ind i rollen, med denne bog, der af mange anses som den sværeste i hele Sværd og Trolddom serien. 

God fornøjelse! 

Kh
Elias & Jacob