loader from loading.io

Avsnitt 25 "Livssyfte"

Nära Radio

Release Date: 01/15/2018

Avsnitt 44 Barn och andlighet show art Avsnitt 44 Barn och andlighet

Nära Radio

Barnen är vår framtid och de nya generationerna har andra insikter om universum än vad vi har. i Det här avsnittet av Nära Radio samtalar Madeleine Walles och Benny Rosenqvist om barnen och hur deras andliga sidor kommer att förändra hela vår värld. 

info_outline
Avsnitt 43: Vatten show art Avsnitt 43: Vatten

Nära Radio

I detta avsnitt gästar mediet Ewa Olsson i studion och samtalar med Benny Rosenqvist och Madeleine Walles om vattnets andliga betydelse.

info_outline
Avsnitt 42: Spådomar show art Avsnitt 42: Spådomar

Nära Radio

Madeleine Walles och mediet Benny Rosenqvist gästas idag av Näras chefredaktör Paulina Holkenberg som en gång fick goda råd av mediet Ewa Olsson, vilket ledde till att hon träffade mannen i sitt liv. Benny berättar bland annat om spådomarna han ger folk och hur det kan fungera när de slår in. 

info_outline
Avsnitt 41: Är det mina energier – eller dina? show art Avsnitt 41: Är det mina energier – eller dina?

Nära Radio

Madeleine Walles samtalar med Benny Rosenqvist om energier och hur man kan uppleva andras energier som sina egna. Det kan tära på de egna krafterna, men även tillföra ny energi när man möter någon som utstrålar livslust och glädje. 

info_outline
Program 40: Så hanterar du social rädsla show art Program 40: Så hanterar du social rädsla

Nära Radio

Madeleine Walles och Benny Rosenqvist samtalar om social rädsla och vad den grundar sig i. Benny berättar om hur man kan skapa en förändring inom sig som gör att man vågar ta plats och vara mer social. 

info_outline
Avsnitt 39: Att läka efter våld i en relation show art Avsnitt 39: Att läka efter våld i en relation

Nära Radio

Madeleine Walles och Benny Rosenqvist samtalar om människor som styr sina närstående med våld och manipulation och vad man kan göra för att läka efter sådana händelser. Benny berättar att han kan känna när han möter någon som utsatts för detta och hur han hjälper dem att komma vidare.

info_outline
Avsnitt 38: Få kontakt med din guide show art Avsnitt 38: Få kontakt med din guide

Nära Radio

Även om vi upplever att vi inte har kontakt med vår guide, så finns den alltid med oss. Det menar mediet Benny Rosenqvist som har daglig kontakt med sin guide. Han samtalar med Madeleine Walles om guiderna, hur de hjälper oss i vardagen och hur vi kan få kontakt med dem. 

info_outline
Avsnitt 37: Sorgen efter ett barn show art Avsnitt 37: Sorgen efter ett barn

Nära Radio

Kan man någonsin bli hel igen? Det här avsnittet av Nära Radio handlar om förlusten av ett barn och hur man kan hantera sorgen efteråt. Mediet Benny Rosenqvist berättar för Madeleine Walles om hur sörjande föräldrar ofta söker sig till honom för att få kontakt med sitt döda barn. 

info_outline
Avsnitt 36: KÄRLEK show art Avsnitt 36: KÄRLEK

Nära Radio

Madeleine Walles och mediet Benny Rosenqvist samtalar om kärlek och vilken makt den har över oss. Men också hur vi kärleken kan förändra våra förutsättningar och leda till ett bättre liv. 

info_outline
Avsnitt 35: Energier show art Avsnitt 35: Energier

Nära Radio

I ett samtal mellan Madeleine Walles och mediet Benny Rosenqvist får vi veta mer om hur energier kan få oss att växa som personer, men också hur vi kan få andra människor att växa genom de energier vi sänder ut. Benny berättar om energierna och hur allt i både livet och döden egentligen sammankopplas genom dem. 

info_outline
 
More Episodes

I avsnitt av 25 av Nära Radio samtalar Näras chefredaktör Madeleine Walles med mediet Benny Rosenqvist om livssyften. Vad är ett livssyfte och hur hittar man sitt livssyfte?

Benny berättar om sitt livssyfte och hur han kämpade med det som barn men som nu är både lyckligare och mer harmonisk för att han vågade lyssna på sig själv och ta till sig sitt kall i livet. Tillsammans ger Benny och Madeleine dig goda tips och råd på hur du kan leva upp till ditt kall i ditt liv. Hur känns det när man har hittat sitt livssyfte och hur gör man för att våga följa sin inre röst?