loader from loading.io

Utlandsstudieminnen

Utlandsstudiepodden

Release Date: 06/15/2021

Utlandsstudier på Los Angeles City College show art Utlandsstudier på Los Angeles City College

Utlandsstudiepodden

Träffa Donny som studerar business och drama på i East Hollywood. LACC är ett prisvärt Community College känt för sina utbildningar inom musik, teater och nursing. Hör Donny berätta om studentlivet i Los Angeles. Fyll i en för att få hjälp.

info_outline
Spanskastudier på University of Alicante show art Spanskastudier på University of Alicante

Utlandsstudiepodden

Träffa Charlotta som studerar spanska på med stipendium från Utlandsstudier.se. På den här skolan ger språkkurserna ECTS-poäng och CSN även för studenter som är yngre än 20. Hör Charlottas berättelse om livet som student i Alicante. Fyll i en för mer information.

info_outline
Studieberättelse från Hawaii Pacific University show art Studieberättelse från Hawaii Pacific University

Utlandsstudiepodden

I dagens poddavsnitt träffar vi Paulina som har studerat på och nu jobbar på skolans antagningsenhet. Drömmer du också om att studera på Hawaii? HPU erbjuder stipendier på $14000 till studenter från Utlandsstudier.se. Fyll i en för mer information. Photo by on

info_outline
På koreansk språkkurs i Seoul show art På koreansk språkkurs i Seoul

Utlandsstudiepodden

I dagens poddavsnitt träffar vi Emily Cluley som studerar koreanska på Konkuk University i Seoul. Emily berättar om skolan, sina studier, boendet och livet som internationell student i Seoul. Fyll i en om du vill ha gratis hjälp att . Utlandsstudiepodden presenteras av DreamStudies  där du får gratis information om utlandsstudier var du än vill läsa i världen. Det här avsnittet leddes av Johan Asplund. Ställ gärna frågor och kom med förslag på kommande poddämnen i vårt .

info_outline
Hur är det att studera i Spanien? show art Hur är det att studera i Spanien?

Utlandsstudiepodden

I dagens poddavsnitt träffar vi William Jansson som berättar om sina utlandsstudier inom psykologi på i Spanien. Det är den första i en serie poddavsnitt där vi kommer att träffa svenska studenter som studerar utomlands runt om i världen. om du vill ha hjälp att eller andra länder. Utlandsstudiepodden presenteras av DreamStudies  där du får gratis information om utlandsstudier var du än vill läsa i världen. Det här avsnittet leddes av Johan Asplund. Ställ gärna frågor och kom med förslag på kommande poddämnen i vårt .

info_outline
Studera inom eller utanför EU show art Studera inom eller utanför EU

Utlandsstudiepodden

I dagens poddavsnitt tittar vi på skillnaderna mellan att studera inom och utanför EU. Vi diskuterar CSN, visum, studentjobb, legitimationsyrken och många andra aspekter.

info_outline
Utlandsstudieminnen show art Utlandsstudieminnen

Utlandsstudiepodden

I dagens poddavsnitt pratar vi om utlandsstudieminnen. Sommar, fotboll, USA, Storbritannien, utlandsstudier, high school, universitetsstudier, språkkurser och tips.

info_outline
Study Abroad-terminer utomlands show art Study Abroad-terminer utomlands

Utlandsstudiepodden

I dagens poddavsnitt pratar vi om Study Abroad-terminer utomlands med fokus på USA. Upplev collegelivet och krydda ditt CV med en eller ett par terminer med friståendekurser utomlands. Dagens gäst är Alex Clarke från högrankade UCSB, University of California Santa Barbara.

info_outline
Antagning och ansökan till universitet utomlands show art Antagning och ansökan till universitet utomlands

Utlandsstudiepodden

Nu är det dags att ansöka till höstens utlandsstudier. I det här avsnittet pratar vi om hur du ansöker till universitet utomlands och hur lätt det är att bli antagen. Fler tips hittar du i vår artikel hur man blir antagen till världens bästa universitet.

info_outline
Språkresor show art Språkresor

Utlandsstudiepodden

Idag pratar vi om språkresor och språkkurser utomlands för alla åldrar. På Utlandsstudier.se hittar du rekommenderade språkskolor och kan läsa vår utförliga artikel om språkresor.

info_outline
 
More Episodes

I dagens poddavsnitt pratar vi om utlandsstudieminnen. Sommar, fotboll, USA, Storbritannien, utlandsstudier, high school, universitetsstudier, språkkurser, vänner och tips.

Utlandsstudiepodden presenteras av DreamStudies  Utlandsstudier.se där du får gratis information om utlandsstudier var du än vill läsa i världen. I det här avsnittet får du lyssna på Johan Asplund och Malin Hägg. Ställ gärna frågor och kom med förslag på kommande poddämnen i vårt kontaktformulär.