loader from loading.io

#147 — Kycklingfödsel och personligt varumärke

Vad fan håller jag på med?

Release Date: 06/18/2020

#177 - Vi pratar trender i sociala medier 2021! show art #177 - Vi pratar trender i sociala medier 2021!

Vad fan håller jag på med?

I veckans avsnitt pratar vi om vad vi tror kommer vara hett och trendigt i sociala medier 2021. Instagram, influencers eller Clubhouse - var ska du lägga krutet? Alexandra Bylund driver till vardags byrån Mama Said Media, samt webbutbildningen . Linda Hörnfeldt, även känd under namnet La Linda, står bakom webbutbildningen .

info_outline
#176 — Vad är grejen med CLUBHOUSE? show art #176 — Vad är grejen med CLUBHOUSE?

Vad fan håller jag på med?

I det här avsnittet pratat Linda och Alexandra om Clubhouse och det som händer där.

info_outline
#175 — Jag blir så provocerad! show art #175 — Jag blir så provocerad!

Vad fan håller jag på med?

Linda provoceras av Alexandras fart när det kommer till att skapa webbutbildningar Och Alexandra möter med: ”Vi ska skapa en till webbutbildning”…

info_outline
#174 - Jag känner mig som en bluff! show art #174 - Jag känner mig som en bluff!

Vad fan håller jag på med?

I det här avsnittet pratar Linda och Alexandra om Impostor syndrom. Var kommer det ifrån och varför dras vi med det?

info_outline
#173 — Vi går emot alla regler show art #173 — Vi går emot alla regler

Vad fan håller jag på med?

Linda och Alexandra går emot alla regler och gör precis så som de inte skulle göra - och allt handlar förstås om webbutbildningar (och kristaller).

info_outline
#172 — Let's do this 2021! show art #172 — Let's do this 2021!

Vad fan håller jag på med?

I det här avsnittet pratar Linda och Alexandra om vad de har för tankar kring sin business inför 2021. Några av nyckelorden är förädling, sälj och automatisering!

info_outline
#171 — #171 — "Fuck your why!"

Vad fan håller jag på med?

2021 är igång och vi är som vanligt i början av ett nytt år lika delar pepp och lika delar förvirrade. Alex är inne på att skaffa sig en ny hobby och vi funderar på vad vi gör egentligen som inte är relaterat till jobb. Linda funderar på självkärlek och så hamnar vi i ett rabbit hole kring personlig utveckling. Vad gör vi med våra liv egentligen? Lite existentiell kris i veckans avsnitt alltså, varsågod! Alexandra Bylund driver till vardags byrån Mama Said Media, samt webbutbildningen . Linda Hörnfeldt, även känd under namnet La Linda, står bakom...

info_outline
#170 — Vi avrundar 2020 - vad har varit bäst och sämst? show art #170 — Vi avrundar 2020 - vad har varit bäst och sämst?

Vad fan håller jag på med?

Linda rushar in i en lansering i mellandagarna och Alex har landat i jullunken. Vi sammanfattar 2020 och delar med oss - vad har varit toppen och vad vill vi inte göra 2021? Alexandra Bylund driver till vardags byrån Mama Said Media, samt webbutbildningen . Linda Hörnfeldt, även känd under namnet La Linda, står bakom webbutbildningen .

info_outline
#169 — Julspecial! Covid-19 och kristallritual show art #169 — Julspecial! Covid-19 och kristallritual

Vad fan håller jag på med?

Det är dagen efter dopparedagen och Linda sitter i karantän med covid-19 och Alex har precis landat efter julfirandet. Hur är det att ha Corona och hur tar vi vara på energin från konjunktionen mellan Saturnus och Jupiter? Alexandra Bylund driver till vardags byrån Mama Said Media, samt webbutbildningen . Linda Hörnfeldt, även känd under namnet La Linda, står bakom webbutbildningen .

info_outline
#168 — Näthat & Svenskarna och internet show art #168 — Näthat & Svenskarna och internet

Vad fan håller jag på med?

I det här avsnittet pratar Linda och Alexandra om det näthat som Linda har fått under den senaste tiden, samt att de, i realtid, kollar in nya rapporten Svenskarna och internet.

info_outline
 
More Episodes

Linda berättar om dramat vid kycklingfödseln hemma i Övik och Alexandra tar oss igenom den sista lanseringen innan semestern, och berättar om hur den går alldeles strålande. De pratar också om dagens ämne, som är personligt varumärke och innehåll. Ska man kombinera kycklingar med sociala medier? Eller borde man ha två separata konton då?

Alexandra Bylund driver till vardags byrån Mama Said Media, samt webbutbildningen Social Media Academy. Linda Hörnfeldt, även känd under namnet La Linda, står bakom webbutbildningen Social Brand Lab.