loader from loading.io

Ørerne i maskinen - Mobberi på arbejdspladsen

Lyt til ledelse

Release Date: 09/05/2018

Hvordan spotter man ledertalenter show art Hvordan spotter man ledertalenter

Lyt til ledelse

Der er ikke nok ansøgninger til lederstillingerne og mange unge ønsker ikke et lederjob. Lyt med når HR-chef, ny ung leder og rekrutteringsekspert i denne podcast drøfter, hvordan man spotter de næste ledere. 

info_outline
LEDELSESMONOPOLET: Ytringsfrihed show art LEDELSESMONOPOLET: Ytringsfrihed

Lyt til ledelse

LEDELSESMONOPOLET: Ytringsfrihed

info_outline
LEDELSESMONOPOLET: Romantik på arbejdspladsen show art LEDELSESMONOPOLET: Romantik på arbejdspladsen

Lyt til ledelse

Souschefen er blevet kærester med en medarbejder. Hvad gør lederen med romantik på arbejdspladsen? Det drøfter Væksthus for Ledelses Ledelsesmonopol.

info_outline
LEDELSESMONOPOLET: Påklædning show art LEDELSESMONOPOLET: Påklædning

Lyt til ledelse

En medarbejder går for udfordrende klædt, hvad gør lederen. Ledelsesmonopolet går i kødet på dette ledelsesdilemma.

info_outline
LEDELSESMONOPOLET: Køn og tolerance show art LEDELSESMONOPOLET: Køn og tolerance

Lyt til ledelse

Hvad gør lederen, når en ny kollega identificerer sig som nonbinær og vil kaldes de/dem/deres. Hvordan påvirker det arbejdspladsen? Det er det tema Væksthus for Ledelses Ledelsesmonopol diskuterer i dette afsnit.

info_outline
LEDELSESMONOPOLET: Nye roller – ven eller chef? show art LEDELSESMONOPOLET: Nye roller – ven eller chef?

Lyt til ledelse

Hvordan går en medarbejder fra at være loyal ven og sparringspartner til at være organisationens leder? Væksthus for Ledelses Ledelsesmonopol kommer godt omkring dette dilemma.

info_outline
LEDELSESMONOPOLET: Mistet tillid til en medarbejder show art LEDELSESMONOPOLET: Mistet tillid til en medarbejder

Lyt til ledelse

Væksthus for Ledelses Ledelsesmonopol tager et hverdagsdilemma fra en arbejdsplads op til diskussion. Hvad skal en leder skal gøre, hvis hun har mistet tilliden til en medarbejder? Det er det tema, det oplagte ledelsesmonopol vender og drejer.

info_outline
Lyt til ledelse: Toplederens blik for arbejdspladskultur i kampen om arbejdskraft show art Lyt til ledelse: Toplederens blik for arbejdspladskultur i kampen om arbejdskraft

Lyt til ledelse

Der mangler hænder i det offentlige, og det er svært at fastholde og rekruttere medarbejdere. Kan en god kultur på arbejdspladsen være en del af løsningen? Tre topledere deler deres erfaringer om, hvordan de forsøger at skabe en kultur, der kommer ud i alle kroge og skaber et godt omdømme udad til. En kultur som skal gøre det lettere at rekruttere og fastholde. Lyt med i Væksthus for Ledelses podcast.

info_outline
Podcast: Fastholdelse og rekruttering set fra toplederens stol show art Podcast: Fastholdelse og rekruttering set fra toplederens stol

Lyt til ledelse

Klingerne krydses i denne i denne podcast, hvor tre topledere diskuterer kampen om arbejdskraften, den nødvendige forventningsafstemning og om indførelsenn af en "frisørbookingsmodel" i det offentlige - hvor borgere vælger ydelser til og fra - kan løses fremtidens udfordringer.

info_outline
Lyt til ledelse: 3 no go's i konflikfyldte samtaler show art Lyt til ledelse: 3 no go's i konflikfyldte samtaler

Lyt til ledelse

Hvordan formidler en chef sine budskaber til en borger uden hverken at optrappe en konflikt eller overskride sine beføjelser? I denne podcast giver centerchef Hanna Bohn Vinkel og erhvervspsykolog Trille Frodelund Lykke inspiration og teknikker til, hvordan du bliver bedre til samtaler, hvor du skal overbringe svære budskaber.

info_outline
 
More Episodes

Er der tale uskyldigt drilleri eller decideret mobning? Hvor går grænsen, og hvornår skal chefen gribe ind?