loader from loading.io

Warme William Luistert - Kamal Kharmach

Warme William Luistert

Release Date: 04/09/2019

Warme William Luistert - Jonas De Bruyn show art Warme William Luistert - Jonas De Bruyn

Warme William Luistert

De wereld leerde hem kennen als finalist in Belgium Got Talent, en in 2022 kroonde hij zich tot Belgisch Kampioen goochelen. Maar hoe combineer je zo een ontluikende carrière met je studies? En vanwaar komt die passie voor het goochelen?  De rijzende ster der illusionisten daalt even neer in onze zetel om ons in zijn kaarten te laten kijken. Leg je oor te luister bij Jonas De Bruyn.     

info_outline
Warme William Luistert - Lotte Vanwezemael show art Warme William Luistert - Lotte Vanwezemael

Warme William Luistert

In deze aflevering ontvangen we onze beste vriendin, Lotte Vanwezemael. Als ambassadrice van 'Warme William' draagt zij iedere Warme William onder jullie op haar schouders. We hebben het over twijfelen, jezelf vinden en el bandido van het Midden-Oosten. Zie deze podcast gerust als een nieuwe aflevering in de neverending story 'hoe je tienerjaren overleven?'  Door de geluidsmuur met die eerste vraag: Wat is jouw lievelingsgeluid? Die van Lotte hoor je meteen nadat je op 'play' drukt. ;)  

info_outline
Warme William Luistert - Louis Talpe show art Warme William Luistert - Louis Talpe

Warme William Luistert

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Neen dat is het niet... Maar Mega Mindy is het evenmin.

info_outline
Warme William Luistert - James Cooke show art Warme William Luistert - James Cooke

Warme William Luistert

James Cooke werd de Vlaamse huiskamers ingecatapulteerd als sidekick van Gert Verhulst in 'Gert Late Night', maar is ondertussen ontegensprekelijk uit diens lange schaduw getreden.

info_outline
Warme William Luistert - Simon Mignolet show art Warme William Luistert - Simon Mignolet

Warme William Luistert

Welkom bij Warme William Luistert, de podcast die je meeneemt in de rollercoaster die we ‘het leven’ noemen. Deze aflevering draaien we loopings met doelman Simon Mignolet. Hij is de onbetwiste nummer 1 van Club Brugge en vaste waarde bij onze Rode Duivels. Een sportman in hart en nieren, die weet wat winnen is. Maar wie wil winnen, moet tegen zijn verlies kunnen. Benieuwd naar hoe je je hoofd erbij houdt op weg naar de top? Dan is deze aflevering voor jou een 'must hear'. 

info_outline
Warme William Luistert - Stephanie Planckaert show art Warme William Luistert - Stephanie Planckaert

Warme William Luistert

Je gaat naar school, maar als je toekomt spreekt iedereen een andere taal en denken ze dat je een buitenaards wezen bent… Heb jij dat al eens gedroomd? Voor Stephanie Planckaert was het haar werkelijkheid. In deze aflevering vertelt ze je haar aangrijpende familieverhaal en hoe de liefde haar lot bepaalde.

info_outline
Warme William Luistert - Dieter Coppens show art Warme William Luistert - Dieter Coppens

Warme William Luistert

"Ik kan nu pas zeggen dat ik weet wie ik ben, waarvoor ik sta, en dat ik content ben met mezelf". 

info_outline
Warme William Luistert - Bart Peeters show art Warme William Luistert - Bart Peeters

Warme William Luistert

Is talent doen wat je goed kan, of doen wat je graag doet?

info_outline
Warme William Luistert - Matteo Simoni show art Warme William Luistert - Matteo Simoni

Warme William Luistert

Smos, Devon, Rocco of Adamo? Zeg maar Matteo. Want hier vertelt hij zijn eigen verhaal. Over zijn jeugd waar af en toe een molotovcocktail voorbij vloog. Hoe het is om op internaat te zitten als je broer in coma ligt. En hoe belangrijk vrienden zijn.

info_outline
Warme William Luistert - Dorianne Aussems show art Warme William Luistert - Dorianne Aussems

Warme William Luistert

Als het even anders was gelopen was Dorianne Aussems misschien niet de stem van Generation M op MNM, maar de midden-rechts van de Red Flames.

info_outline
 
More Episodes

“Klassieke Kamal is niet goed genoeg om er bij te horen” denkt Kamal Kharmach, stand-up comedian en tv-presentator, als hij 16 is en 150 kilo weegt. Hij haat zichzelf. Hij zoekt heil in humor en rappen. Als hij verliefd wordt, denkt hij: “Nutteloos, niemand wil mij.” Kamal heeft gelukkig veel vrienden. Maar die hebben het, net als hijzelf, moeilijk om over hun emoties te praten. Maar moet praten wel altijd?

 

Wil je meer warme verhalen horen? Vergeet je dan niet te abonneren. Of help ons het verschil te maken: Word Warme William-ambassadeur en vertel 1 vriend of vriendin over deze podcast. Jawel, sharen is caren.