loader from loading.io

Träningsvärk

bestfitnessfriend

Release Date: 10/20/2022

Arbetsförmågan är ledstjärnan show art Arbetsförmågan är ledstjärnan

bestfitnessfriend

Förbättrad arbetsförmåga oavsett uppgift och tid. Det är vad CrossFit leder till. Det är det vi prioriterar högst av allt. Här får du ytterligare perspektiv på det.

info_outline
Hur minskar jag min fettmassa? show art Hur minskar jag min fettmassa?

bestfitnessfriend

Hur ska jag göra för att minska mängden fett på min kropp? Varför vill jag göra det? Vad är lagom mycket fett? BMI, fettprocent, varför är det relevant? Vi berättar om vår modell för att du ska optimera din kroppsammansättning. När BFF genomför ett utvecklingssamtal mäts bland annat: Muskelmassa Fettmassa VFA – Viceral fat area eller bukfetma visar på om det finns förhöjd risk för fetmarelaterade sjukdomar. Basal ämnesomsättning (uppskattning). Kunskap om den basala ämnesomsättningen ger viktig information vid viktreglering. Mineralmängd. Ger en indikation på...

info_outline
Hur ska jag tänka när klockan startar? show art Hur ska jag tänka när klockan startar?

bestfitnessfriend

Hur ska du angripa träningspasset när klockan väl startar? Vilken strategi ska du använda? Ska du trycka på gasen från start eller ska du hålla igen lite första varvet? Vi reder ut strategier som passar olika individer vid olika tillfällen. 

info_outline
Flaskpost show art Flaskpost

bestfitnessfriend

Vi tar upp några frågor som en av våra kära lyssnare levererade i form av flaskpost.  Vi tar bland annat upp kompletterande träning, vad vi ska hålla fokus på för att få bäst avkastning givet våra mål samt kosthållning. 

info_outline
Vasaloppet och The Open show art Vasaloppet och The Open

bestfitnessfriend

The CrossFit Open är snart här. Vi pratar om vad det är och varför vi gör det. Du har stor nytta och förhoppningsvis också stor glädje av Open. 

info_outline
Att anpassa träningspass, Att anpassa träningspass, "skala"

bestfitnessfriend

Hur ska du tänka kring begreppet "skalning"? Vilka faktorer anpassar vi? I vilken ordning? Varför är det viktigt att skala? Vad är det övergripande syftet? Och så har vi det här med återhämtning. Vilodagar, hur funkar det?

info_outline
#39 Vad gör man på ett CrossFit-pass? show art #39 Vad gör man på ett CrossFit-pass?

bestfitnessfriend

Varför ser ett CrossFit-pass ut som det gör? Hur delas passet in? Varför lägger vi tid på att öva rörelser? Finns det både kortsiktiga och långsiktiga perspektiv på ett pass?

info_outline
Hur designar vi träningsprogrammet? show art Hur designar vi träningsprogrammet?

bestfitnessfriend

Varför ser träningspassen ut som de gör? Vilka komponenter tar vi hänsyn till? Varför gör vi saker i en viss ordning? Är det slumpartat eller planerat?

info_outline
Teknik och intensitet show art Teknik och intensitet

bestfitnessfriend

Vad är teknik? Varför är det viktigt? När ska jag gasa på och när ska jag bromsa?

info_outline
Vad är CrossFit? show art Vad är CrossFit?

bestfitnessfriend

CrossFit är varierade funktionella rörelser utförda med hög intensitet. Vi går på djupet och förklarar betydelsen av dessa ord. 

info_outline
 
More Episodes

Oskar och Kalle pratar om hur ofta det är lämpligt att träna samt om du ska träna med träningsvärk.