loader from loading.io

#012 - Chatting with Detlef Eickholz, Technical Sales Manager at Koch-Chemie!

Gnukkehjørnet

Release Date: 10/28/2018

#109 - Den mystiske episoden show art #109 - Den mystiske episoden

Gnukkehjørnet

Hva handler så denne om? Det finner du snart ut!

info_outline
#108 - Støvsuger til besvær, asfalt og bitum på dekk, dugg på ruta og detailing av tunge kjøretøy! show art #108 - Støvsuger til besvær, asfalt og bitum på dekk, dugg på ruta og detailing av tunge kjøretøy!

Gnukkehjørnet

I dagens episode får vi en oppsummering av rikets tilstand, ei litta ulveoppdatering, støvsugerkrangling, asfalt og bitumen på dekk, duggproblematikk og detailing av tyngre kjøretøy som traktor, lastebil og anleggsmaskiner!

info_outline
#107 - Coating for nybegynnere show art #107 - Coating for nybegynnere

Gnukkehjørnet

I denne episoden prater vi coating for nybegynnere og forskjellige temaer rundt dette. Vi er innom spraying av coating med airbrush, forskjell på voks/sealer/coating og nytten av "pre rinse" før vask. Vi skravler også litt om en ulv som har vært i utdrikningslag!

info_outline
#106 - Hurtigkoblinger og ny forskrift for bilpleieaktører! show art #106 - Hurtigkoblinger og ny forskrift for bilpleieaktører!

Gnukkehjørnet

info_outline
#105 - Saltfjerningsprodukter og metallpartikkelfjernere! show art #105 - Saltfjerningsprodukter og metallpartikkelfjernere!

Gnukkehjørnet

I denne episoden drodler vi rundt saltfjerningsprodukter og deres relevans i bilpleie, samt forskjellige typer metallpartikkelfjernere. Det er selvfølgelig et og annet innslag av ulv, corona, Putin og Kari!

info_outline
#104 - Lenge siden sist! show art #104 - Lenge siden sist!

Gnukkehjørnet

Stort sett off topic... Men litt prat om alubåt!

info_outline
#103 - Vinterforberedelser, havari, ulvedrap og volvoriper! show art #103 - Vinterforberedelser, havari, ulvedrap og volvoriper!

Gnukkehjørnet

Som tittelen antyder har Kong Vinter startet marsjen mot Norge. Ulvene dreper, og biler ødelegges! Alt dette og mye mye myyyyye mer kan du høre om i denne episoden!

info_outline
#102 - Innvendig kattevask show art #102 - Innvendig kattevask

Gnukkehjørnet

We're back! Hva sier du til en liten update på ulven? Vi prater om innvendig kattevask - i den grad det kan fylle en episode. Send oss gjerne tips til innhold på Facebook-chatten vår!

info_outline
#101 - Skitprat og polering! show art #101 - Skitprat og polering!

Gnukkehjørnet

Ny episode - en god kombinasjon av skitprat og poleringsprat. Det er nok mest av førstnevnte. Enjoy!

info_outline
#100 - Jubileumsepisode!! show art #100 - Jubileumsepisode!!

Gnukkehjørnet

JIPPIIIII! Vi er på tresifret antall episoder! Det feires med en episode med skravling - og faktisk litt fagprat! Vi prater litt mer om bakgrunnen vår og hvordan vi har havnet der vi er. ENJOY!

info_outline
 
More Episodes
This episode is the first one in english, which was a bit weird for me. But anyways, I had the pleasure to meet Detlef Eickholz, Technical Sales Manager at Koch-Chemie GMBH. We sat down at the Oslo Motor Show and recorded a brief chat. Detlef shares a little bit about himself and his background, what it is he does at Koch, and he explains the idea behind the new polishing products! If you listen towards the end, there is also some "leaked" information about the upcoming ceramic coating.
 
The Koch-Chemie Product system;
 
Wall of Experts competition: