loader from loading.io

Fremtidens sundhedsvæsen – Kræftbehandling

Visioner for fremtidens sundhedsvæsen

Release Date: 06/13/2022

Fremtidens sundhedsvæsen – Vacciner show art Fremtidens sundhedsvæsen – Vacciner

Visioner for fremtidens sundhedsvæsen

Denne serie ser på Fremtidens sundhedsvæsen – og vi har inviteret en lang række deltagere til at dele deres tanker og visioner for det danske sundhedsvæsen med os. Det være sig politikere, eksperter og organisationsfolk. Denne femte episode handler om vacciner. Serien er tilrettelagt for MSD.

info_outline
Fremtidens sundhedsvæsen – Psykiatrien show art Fremtidens sundhedsvæsen – Psykiatrien

Visioner for fremtidens sundhedsvæsen

Denne serie ser på Fremtidens sundhedsvæsen – og vi har inviteret en lang række deltagere til at dele deres tanker og visioner for det danske sundhedsvæsen med os. Det være sig politikere, eksperter og organisationsfolk. Denne fjerde episode handler om psykiatrien. Serien er tilrettelagt for MSD.

info_outline
Fremtidens sundhedsvæsen – Kræftbehandling show art Fremtidens sundhedsvæsen – Kræftbehandling

Visioner for fremtidens sundhedsvæsen

Denne serie ser på Fremtidens sundhedsvæsen – og vi har inviteret en lang række deltagere til at dele deres tanker og visioner for det danske sundhedsvæsen med os. Det være sig politikere, eksperter og organisationsfolk. Denne tredje episode handler om fremtidens kræftbehandling. Serien er tilrettelagt for MSD.

info_outline
Fremtidens sundhedsvæsen – Ressourcer show art Fremtidens sundhedsvæsen – Ressourcer

Visioner for fremtidens sundhedsvæsen

Denne serie ser på Fremtidens sundhedsvæsen – og vi har inviteret en lang række deltagere til at dele deres tanker og visioner for det danske sundhedsvæsen med os. Det være sig politikere, eksperter og organisationsfolk. Denne anden episode handler om ressourcer. Serien er tilrettelagt for MSD.

info_outline
Fremtidens sundhedsvæsen - Vision show art Fremtidens sundhedsvæsen - Vision

Visioner for fremtidens sundhedsvæsen

Denne serie ser på Fremtidens sundhedsvæsen – og vi har inviteret en lang række deltagere til at dele deres tanker og visioner for det danske sundhedsvæsen med os. Det være sig politikere, eksperter og organisationsfolk. Denne første episode omhandler udviklingstrends og visioner. Serien er tilrettelagt for MSD.

info_outline
 
More Episodes

Denne serie ser på Fremtidens sundhedsvæsen – og vi har inviteret en lang række deltagere til at dele deres tanker og visioner for det danske sundhedsvæsen med os. Det være sig politikere, eksperter og organisationsfolk.

Denne tredje episode handler om fremtidens kræftbehandling.

Serien er tilrettelagt for MSD.