loader from loading.io

Sillyavsnitt: "En spelare som kan explodera"

Studio Ladan

Release Date: 04/10/2024

Studio Ladan är igång! - högintressanta hösten 2024 show art Studio Ladan är igång! - högintressanta hösten 2024

Studio Ladan

Hej! Du har väl inte missat att Studio Ladan rullar på för fullt i VK- och Folkbladets app? (som nu fungerar som vilken högklassig poddspelare som helst!). Vi har några riktiga fullträffar till avsnitt redo för dig där så välkommen in i Ladans värme!

info_outline
Säsongsstart och försäsongsfokus: Säsongsstart och försäsongsfokus: "Glimtar av briljans!"

Studio Ladan

Säsongspremiär! Vi sparkar igång poddandet med försäsongsfokus. Dock utan våra trogna poddgeneraler Emil och Ludvig! Istället axlar den ack så kompetente allkonstnären David Pettersson programledarmanteln. Mitt emot honom debuterar det unga stjärnskottet Anton Hellgren. Vad som avhandlas? Kenttäs utmaning, Osmanis kastar gallret, målvaktsharmoni, förstalinans glimtar av briljans, Kapten Otto! och mycket, mycket mer! Studio Ladan är en podd från VK och Folkbladet av Emil Wikström och Ludvig Gulliksson. Musiken i podden är gjord av Karl Fjellborg. Ansvarig utgivare är Jessica...

info_outline
Sillyavsnitt: Sillyavsnitt: "En spelare som kan explodera"

Studio Ladan

Tio (!) spelare har hittills lämnat och hela tränarstaben likaså. Studio Ladan går igenom rubrikerna, stjärnförvärven, och blickar framåt. Vem borde träna Löven nästa säsong? Studio Ladan är en podd från VK och Folkbladet av Emil Wikström och Ludvig Gulliksson. Musiken i podden är gjord av Karl Fjellborg. Ansvarig utgivare är Jessica Wennberg. 

info_outline
Kaptenernas avsked: Kaptenernas avsked: "Ett paradigmskifte"

Studio Ladan

Ett specialavsnitt efter att tre av Björklövens stora trotjänare tackat för sig. Studio Ladan går igenom betydelsen av avskeden, diskuterar framtiden – och även vem som kan tänkas bli nästa kapten.  Studio Ladan är en podd från VK och Folkbladet av Emil Wikström och Ludvig Gulliksson. Musiken i podden är gjord av Karl Fjellborg. Ansvarig utgivare är Jessica Wennberg. 

info_outline
SLUTSPELSEXTRA: Direkt efter uttåget: SLUTSPELSEXTRA: Direkt efter uttåget: "Det är tveksamt"

Studio Ladan

Björklövens säsong är slut för den här gången och Studio Ladan tar ner vårens sista match på Hovet. De pratar om Fredric Anderssons besked efter slutvissla och om varför Löven inte räckte till. Studio Ladan är en podd från VK och Folkbladet av Emil Wikström och Ludvig Gulliksson. Musiken i podden är gjord av Karl Fjellborg. Ansvarig utgivare är Jessica Wennberg. 

info_outline
SLUTSPELSEXTRA: Efter kvartsfinal fyra: SLUTSPELSEXTRA: Efter kvartsfinal fyra: "Fick effekt"

Studio Ladan

Med kniven mot strupen lyckades Björklöven förlänga kvartsfinalserien mot Djurgården. Studio Ladan snackar ner matchen på vissla och går igenom alla snackisar efter söndagen.  Studio Ladan är en podd från VK och Folkbladet av Emil Wikström och Ludvig Gulliksson. Musiken i podden är gjord av Karl Fjellborg. Ansvarig utgivare är Jessica Wennberg. 

info_outline
SLUTSPELSEXTRA: Efter kvartsfinal tre: SLUTSPELSEXTRA: Efter kvartsfinal tre: "Bevisade motsatsen"

Studio Ladan

Björklöven sitter i en otroligt tuff sits i kvartfinalen mot Djurgården efter 3–0 i matcher. Ny hemmamatch på söndag, men frågan är om inte Lövens säsong tar slut snabbare än planerat? Studio Ladan pratar ner den trejde kvarten. Studio Ladan är en podd från VK och Folkbladet av Emil Wikström och Ludvig Gulliksson. Musiken i podden är gjord av Karl Fjellborg. Ansvarig utgivare är Jessica Wennberg. 

info_outline
SLUTSPELSEXTRA: Efter kvartsfinal två – SLUTSPELSEXTRA: Efter kvartsfinal två – "Kritiskt läge"

Studio Ladan

Nattsvart avslutning för Björklöven som nu har en rejäl uppförsbacke när kvartsfinalserien vänder hem till Umeå. Studio Ladan tar ner matchen efter slutsignal. Studio Ladan är en podd från VK och Folkbladet av Emil Wikström och Ludvig Gulliksson. Musiken i podden är gjord av Karl Fjellborg. Ansvarig utgivare är Jessica Wennberg. 

info_outline
SLUTSPELSEXTRA: Efter kvartsfinal ett – SLUTSPELSEXTRA: Efter kvartsfinal ett – "Dyrköpt förlust"

Studio Ladan

Ludvig är på plats i studion och Emil sitter på ett nedsläckt Hovet. Studio Ladan "slutspelsextra" har premiär och duon tar ner måndagens förlust, går igenom alla snackisar och blickar framåt mot onsdagens fajt. 

info_outline
Livepodd med Per Kenttä och Fredric Andersson show art Livepodd med Per Kenttä och Fredric Andersson

Studio Ladan

Direkt från O'Learys i Umeå. Livepodd med högintressanta gäster på scen: Björklövens sportchef Per Kenttä och lagkapten Fredric Andersson.  Duon diskuterar allt från drömvärvningar till papparollen. 

info_outline
 
More Episodes

Tio (!) spelare har hittills lämnat och hela tränarstaben likaså. Studio Ladan går igenom rubrikerna, stjärnförvärven, och blickar framåt. Vem borde träna Löven nästa säsong?

Studio Ladan är en podd från VK och Folkbladet av Emil Wikström och Ludvig Gulliksson. Musiken i podden är gjord av Karl Fjellborg. Ansvarig utgivare är Jessica Wennberg.