loader from loading.io

Soft Girl-Debatten Rasar, Thirst Trap-Ideal Ersätter Feta Bankdirektörer och Judas Tveksamma Ekonomi

Mammons rike

Release Date: 03/28/2024

Benny Andersson eller AI, Att växa upp, Handels kulturkapital och mycket mer show art Benny Andersson eller AI, Att växa upp, Handels kulturkapital och mycket mer

Mammons rike

Kan panelen höra skillnaden mellan Benny Andersson och AI? Försöker storfinansen roffa åt sig kulturkapitalet? Och så kritiserar Agri Ismaïl Fredrik Strages professionella existens. Arbetarrörelsen röda fanor har vajat i vårsolen denna vecka utan att varken panelen eller Jonas Malmborg deltagit. Istället har de förberett sig på veckans brännheta ämnen i Mammons rike.

info_outline
Är det dags att riva Kungliga Operan och hur mycket litar vi på riksbankscheferna? show art Är det dags att riva Kungliga Operan och hur mycket litar vi på riksbankscheferna?

Mammons rike

Hur mycket får opera kosta? Kan baracker vara lösningen på frågan om riksbankschefernas bolån? Och är Sommar med Ernsts slutfest en drogfri fest? Kylan är på väg att släppa sitt grepp om Sverige, men i Mammons rike är det fortsatt varmt och skönt. Tillsammans med panelen Fredrik Strage, Agri Ismaïl och debutanten Sara Kristoffersson, professor på Konstfack och författare, försöker Jonas Malmborg söka tröst i att ingen av dem blev bjudna på Elle-galan. 

info_outline
Ska Kronofogden sälja gangster-smycken och varför dricker vi så mycket alkoholfritt? show art Ska Kronofogden sälja gangster-smycken och varför dricker vi så mycket alkoholfritt?

Mammons rike

Kronofogden sålde nyligen räv-ringen, en symbol för organiserad brottslighet, till högstbjudande. Är det rimligt? Försäljningen av alkoholfri dryck rusar på Systembolaget. Men vem är det som dricker det?   Pollen har bäddat in Sverige i en kompakt Lützen-dimma. Men i Mammons rike, är luften klar och allergifri. Tack programmets egna antihistamin-piller: Fredrik Strage, Agri Ismaïl och Åsa Linderborg. Tillsammans med programledare Jonas Malmborg tar de sig an veckans ämnen.

info_outline
Behövde Sverige ett nytt parti och varför är rika så hemliga? show art Behövde Sverige ett nytt parti och varför är rika så hemliga?

Mammons rike

Sverige har fått ett nytt parti…eller lista snarare. Var det verkligen vad svensk politik behövde? Döljer rika något eller är de bara tråkiga? Likt våren har nått Sverige så har den även kommit till Mammons rike. Tillsammans med sina alldeles egna vitsippor; Fredrik Strage, Agri Ismaïl och Åsa Linderborg försöker programledare Jonas Malmborg supa in veckans ämnen.

info_outline
Det larmas om aktieknarkande unga, Den svenska zynden sköljer över USA, Så lurade kryptogeniet alla show art Det larmas om aktieknarkande unga, Den svenska zynden sköljer över USA, Så lurade kryptogeniet alla

Mammons rike

Knarkar ungdomen börsen? Bär Sverige ansvar för USA:s nikotin-epedemi? Och varför behöver kryptogenier inte tänka på sin hygien eller sina kläder? I veckans avsnitt av Mammons rike lajvar vi Bullen och diskuterar de hetaste ungdomsproblemen tillsammans med panelen Åsa Linderborg, Agri Ismaïl och Fredrik Strage. Obs! Det är inte Jonas Malmborg som har skrivit breven.

info_outline
Soft Girl-Debatten Rasar, Thirst Trap-Ideal Ersätter Feta Bankdirektörer och Judas Tveksamma Ekonomi show art Soft Girl-Debatten Rasar, Thirst Trap-Ideal Ersätter Feta Bankdirektörer och Judas Tveksamma Ekonomi

Mammons rike

Vad är en soft girl egentligen? Vad hade hänt om Judas Iskariot hade en private banker? Och har den fete bankdirektören blivit ersatt av Thirst trap-vd:n?  I ett rykande färskt Mammons rike gräver panelen Åsa Linderborg, Agri Ismaïl och Fredrik Strage i påskägget som är veckans ämnen i jakt på rejäla godbitar. Vägledda såklart av den allsmäktige Jonas Malmborg.

info_outline
Rejv! Nato! Kulturkamp! Civilkurage! - Mammons rike är tillbaka! show art Rejv! Nato! Kulturkamp! Civilkurage! - Mammons rike är tillbaka!

Mammons rike

Åsa Linderborg förklarar varför Unescos världsarv börjar osa kulturkamp. Fredrik Strage avslöjar sig själv som en kärnvapen-kramare och Agri Ismaïl uttrycker sympati för rollen som riksbankschef. Jonas Malmborg leder ett nytt avsnitt av Mammons rike - programmet som monetariserar kulturen och kultiverar den fria marknaden.

info_outline
Världens första popkulturella finansmagasin! show art Världens första popkulturella finansmagasin!

Mammons rike

I Mammons rike, världens första populärkulturella finansmagasin, betraktas marknadsekonomi med kulturlivets läsglasögon. Eller är det finkultur sett med finansbranschens skygglappar? I premiäravsnittet diskuterar panelen svulstiga goodiebags, svenskarnas vurm för Systembolaget och herrkläder som koncept. Dessutom spelar de partilotteri-spelet. Jonas Malmborg leder programmet med en panel bestående av Åsa Linderborg, Agri Ismaïl och Fredrik Strage. 

info_outline
 
More Episodes

Vad är en soft girl egentligen? Vad hade hänt om Judas Iskariot hade en private banker? Och har den fete bankdirektören blivit ersatt av Thirst trap-vd:n? 

I ett rykande färskt Mammons rike gräver panelen Åsa Linderborg, Agri Ismaïl och Fredrik Strage i påskägget som är veckans ämnen i jakt på rejäla godbitar. Vägledda såklart av den allsmäktige Jonas Malmborg.