loader from loading.io

2. Marknadschefen

Bohmans Ledare

Release Date: 02/15/2015

22. Emma Stenström show art 22. Emma Stenström

Bohmans Ledare

I sin bok ”Bubbelhoppa – En metod för att förstå andra” tipsar Emma Stenström om hur du får genuin kontakt med andra människor och ökar tilliten, på jobbet eller med din familj och dina vänner. DI-krönikören, docenten och den prisade läraren på Handelshögskolan i Stockholm har en vision av ett mänskligare samhälle. Där kan du lämna dina mest invanda och destruktiva bubblor bakom dig, i en tid av transformationshets, AI-hysteri, ökad polarisering och höga stresspåslag. Grupperna som du identifierar dig mest med styr ditt beteende, oavsett om du är en frälst...

info_outline
21. Nordström & Schlingmann show art 21. Nordström & Schlingmann

Bohmans Ledare

Författarna Per Schlingmann och Kjell A Nordström diskuterar bla sin bok Corona Express där de beskriver varför pandemin kan ses som en tidsmaskin. Inom vissa områden, som digitaliseringen, tar vi sjumilakliv framåt i tiden. Inom andra förflyttar vi oss bakåt. Vilka förändringar blir varaktiga och vilka kommer att klinga av? Och hur man kan agera för att ta vara på de möjligheter som uppstår.

info_outline
20. Cake och Koenigsegg show art 20. Cake och Koenigsegg

Bohmans Ledare

Möt serieentreprenören Stefan Ytterborn i full färd med att förverkliga Cake (en Tesla på två hjul) och Koenigseggs försäljnings- och marknadsdirektör Fredrik Wahrolén.

info_outline
19. Erik Helmersson show art 19. Erik Helmersson

Bohmans Ledare

Vi möter Erik Helmerson som till vardags är ledarskribent på Dagens Nyheter i ett samtal om att välja och göra karriär. Vi talar om ett mediasamhälle som hela tiden byter skepnad och den roll Dagens Nyheter spelar i detta.

info_outline
18. Alexander Norén show art 18. Alexander Norén

Bohmans Ledare

Vi möter Alexander Norén i ett samtal om hans senaste bok NUDGE – SÅ FUNKAR DET– Hur den Nobelprisade beteendeekonomin påverkar dig och allting annat.

info_outline
17. Almedalen 2018 show art 17. Almedalen 2018

Bohmans Ledare

Almedalen med Emilsson Roupé Lijekvist

info_outline
16 Claes Pellvik show art 16 Claes Pellvik

Bohmans Ledare

info_outline
15. Framtidens Byrå show art 15. Framtidens Byrå

Bohmans Ledare

Bohmans Nätverks vd Erik Haglöf samtalar med Anders Welin om insikterna från undersökningen Framtidens byrå som på djupet beskriver hur den digitala omställningen förändrar och driver samspelet mellan kunder och byråer.

info_outline
14. Rolf van den Brink show art 14. Rolf van den Brink

Bohmans Ledare

Bohmans Nätverks vd Erik Haglöf möter Dagens Opinions chefredaktör Rolf van den Brink i ett samtal om vad Big Data och AI (artificiell intelligens) betyder för både PR- och kommunikationsvärlden och dig som individ.

info_outline
13. Stefan Ytterborn show art 13. Stefan Ytterborn

Bohmans Ledare

Erik Haglöf, Bohmans Nätverks vd möter Stefan Ytterborn, POCs grundare som nu är i full färd med att bygga nästa bolag, nämligen Cake. Det är ett helt nytt motorcykelformat som har liknats vid en Tesla på två hjul gjord för skogen.

info_outline
 
More Episodes

Marknadschefen som självklar VD och ledare