CA Podcast
Dette afsnit handler om de upassende spørgsmål, den gode afslutning, opfølgningen, forberedelsen til anden samtale, manglende feedback og om at lære af de afslag man får.
info_outlineCA Podcast
Dette afsnit handler om de 'klassiske' spørgsmål, du kan få til samtalen. Det handler om den røde tråd og holde fokus på det faglige, taletid og forkerte svar, styrker og svagheder, storytelling og huller i CV'et.
info_outlineCA Podcast
Dette afsnit handler om at gøre et godt førstehåndsindtryk, kropssprog, Power poses, No-go’s til samtalen, personlighed og forventninger, korte svar og pauser, jokere og underdogs, kaffe og selvværd.
info_outlineCA Podcast
Dette afsnit handler om samtaleregler og strategier, tjeklister og test, research og huller i osten, at skille sig ud og påklædning.
info_outlineCA Podcast
Vi vil alle sammen gerne udvikles, men vi hader forandringer. Måske fordi de ofte kommer som en tyv om natten. Men kan det gøres på en anden måde? Det er emnet i dette afsnit af Det gode arbejdsliv, hvor karriererådgiver Sanne Juel fortæller om OLGI-metoden og om at skynde sig langsomt.
info_outlineCA Podcast
Skal jeg nu sidde og meditere i halve timer med sådan noget hokuspokus? Fordommene om mindfulness er mange, men mindfulness handler egentlig om ro og balance og om at være tilstede i nuet. Det giver mere ro og bedre beslutninger, og kan nemt gøres med små øvelser i hverdagen. Det fortæller Gitte Schoppe, der er karriererådgiver og mindfulness-instruktør i denne shortpod om det gode arbejdsliv.
info_outlineCA Podcast
Mød 4 kandidater, der fortæller om deres vej til jobbet – og om deres bedste råd til jobsøgningen.
info_outlineCA Podcast
Hunde er søde og rare, men hvis de bliver presset op i et hjørne, så bider de. Sådan kan det også være med mennesker, hvis det hele koger over. Men hvordan kan du stoppe dig selv inden du kommer op i det røde felt? Det fortæller karriererådgiver Sanne Juel i denne episode af Det gode arbejdsliv
info_outlineCA Podcast
Det går ikke godt, når nyuddannede Emilia er til jobsamtaler. Og efter 9 måneders ledighed er selvtilliden i bund, når hun sammenligner sig med veninden, der kører udover stepperne med nye jobs og lønforhøjelser.
info_outlineCA Podcast
Hvor er det skønt, når arbejdet giver mening og hvor er det drænende for energi, når det ikke gør.
info_outlineDette afsnit handler om de 'klassiske' spørgsmål, du kan få til samtalen. Det handler om den røde tråd og holde fokus på det faglige, taletid og forkerte svar, styrker og svagheder, storytelling og huller i CV'et.
Scor jobbet til samtalen er en podcast fra Steen Kræmer Rasmussen og CA Karrierepartner og a-kasse.
CA har spurgt 100 ledige medlemmer om udfordringer ved jobsamtalen. De danner grundlag for samtalen mellem Steen Kræmer Rasmussen og CA's karriererådgiver Dorthe Almdal.
Indhold
00.59: Kan du fortælle lidt om dig selv?
02.42: Find den røde tråd.
03.52: Hold fokus på det faglige.
05.16: Hvorfor søger du jobbet?
07.12: Vær opmærksom på, hvor meget taletid du har
08.07: Findes der forkerte svar?
09.05: Gå i dialog - Forbered dine modspørgsmål
10.38: Vær aldrig negativ om andre
11.58: Hvorfor er du stoppet i job?
12.43: Lyv aldrig
13.32: Brug Storytelling – PAR-KU
16.23: Sådan svarer du på dine styrker og svagheder
17.38: Fortæl om dine udfordringer.
20..00: Pak ikke styrker ind som svagheder.
20.57: Find svagheder via personprofil og tidligere kolleger.
22.22: Når du er nyuddannet uden erfaring.
25.40. Når du er overkvalificeret.
27.18: Huller i CV’et.
30.29: Korte ansættelser.
32.57: Hvad vil du have i løn?
35.00: Andre knapper at skrue på i forhold til løn
36.58: Hvad har du fået i løn før?
38.39: Når samtalen bliver et forhør.
39.59: Når Intervieweren tester dig under pres
41.14: Gå ikke på kompromis med dig selv.