loader from loading.io

Cigarrpodden #104

Cigarrpodden

Release Date: 12/06/2023

Cigarrpodden #105 show art Cigarrpodden #105

Cigarrpodden

I 2023 års allra sista avsnitt besöks vi av vinskribenterna Elin och Andreas Grube! Vi har ett mycket intressant samtal om vin, likheterna med cigarrvärlden och mycket annat. Anders sjunger Sauvignon Blanc-druvans lov och Johanna bjuder på en nyhet med en spännande historia. Dagens cigarr: Cuba Aliados Robusto Producerat av Figaro Music & Media Group 

info_outline
Cigarrpodden #104 show art Cigarrpodden #104

Cigarrpodden

I dagens avsnitt möter vi Viktor Söderberg, VD på Reijmyre Glasbruk. Han berättar initierat om glasbrukets historia, formgivare och att business också kan vara en kulturgärning. Anders berättar om sitt förhållande till ljuslyktan ”Kaskad” och Johanna bjuder med sedvanlig generositet på en god cigarr.  Dagens cigarr: Placentia Reserva Nesticos Producerat av Figaro Music & Media Group 

info_outline
Cigarrpodden #103 show art Cigarrpodden #103

Cigarrpodden

I dagens avsnitt möter vi författaren Niklas Natt och dag. Vi pratar om hans urgamla släkt, Sveriges äldsta belagda och hans senaste roman om Måns Bengtsson. Kanske förstår vi motiven bakom Måns furiösa uppgörelse med Engelbrekt Engelbrektsson! Johanna bjuder frikostigt på en välsmakande cigarr. Dagens cigarr: Davidoff Yamasa Petit Churchill Producerat av Figaro Music & Media Group 

info_outline
Cigarrpodden #102 show art Cigarrpodden #102

Cigarrpodden

Den som gillar Carl Michael Bellman får i dagens avsnitt sitt absoluta lystmäte tillgodosett, när kännaren Olof Holm livfullt berättar om honom. Cigarröken tätnar i samma takt som bilden av skalden klarnar och vi lär oss att han gärna puffade på sin pipa. Dagens cigarr: Producerat av Eric Palmcrantz, Figaro Music & Media Group.

info_outline
Cigarrpodden #101 show art Cigarrpodden #101

Cigarrpodden

Den här gången gästas era företrädare i cigarrvärlden av inspirationsföreläsaren Olof Röhlander. Vi pratar om livssyn, om att förändra sitt liv och tre aspekter av cigarren, man kanske inte alltid tänker på. Johanna bjuder generöst på honduranskt rökverk. Dagens cigarr:  Producerat av Eric Palmcrantz, Figaro Music & Media Group.

info_outline
Cigarrpodden #100 show art Cigarrpodden #100

Cigarrpodden

Brobergs cigarrpodd firar 100 avsnitt med en gäst från allra första början. Magister Fredrik Lindström docerar över kausativformen röka, Ture Sventons cigarrer för varje enskilt tillfälle och mycket, mycket annat. Johanna bjuder på champagne och en verkligt välsmakande jubileumscigarr! Dagens cigarr:  Producerat av Eric Palmcrantz, Figaro Music & Media Group.

info_outline
Cigarrpodden #99 show art Cigarrpodden #99

Cigarrpodden

Vår gäst, Claes-Göran Wetterholm, bjuder i dagens avsnitt på sitt stora kunnande om det olycksaliga fartyget Titanic. Vi pratar om livbåtar, överlevande och Captain Smiths humidor…om det nu är hans humidor… Johanna bjuder på en polkagris-randig cigarr med ett annorlunda namn. Dagens cigarr: Producerat av Eric Palmcrantz, Figaro Music & Media Group.

info_outline
Cigarrpodden #98 show art Cigarrpodden #98

Cigarrpodden

Det är med särskild glädje era värdar välkomnar entreprenören Tommy Ivarsson - livsnjutare och cigarrentusiast! Drivande bakom Jontefonden pratar vi om hur allvar och sorg, kan vändas i positiv livsglädje. Johanna bjuder som vanligt på sig själv och på cigarr förstås. Dagens cigarr:  Producerat av Eric Palmcrantz, Figaro Music & Media Group.

info_outline
Cigarrpodden #97 show art Cigarrpodden #97

Cigarrpodden

Era vänner i cigarrvärlden inleder en ny säsong med nya välsmakande cigarrer och nya intressanta gäster! I dagens avsnitt provas en fyllig historia, när vi bland annat pratar om våra bästa och sämsta cigarrupplevelser. Dagens cigarr: Producerat av Eric Palmcrantz, Figaro Music & Media Group.

info_outline
Cigarrpodden #96 show art Cigarrpodden #96

Cigarrpodden

I säsongens sista avsnitt får era värdar besök av Scott Springfeldt och Johanna Tengblad från Snus- och tändsticksmuseum i Stockholm. Johanna T visar och berättar om ett mindre urval fina föremål ur museets stora samlingar och Scott kompletterar med historia och kontext. Johanna K bjuder på ett mästerverk i det mindre formatet! Dagens cigarr:  Producerat av Eric Palmcrantz, Figaro Music & Media Group.

info_outline
 
More Episodes

I dagens avsnitt möter vi Viktor Söderberg, VD på Reijmyre Glasbruk.

Han berättar initierat om glasbrukets historia, formgivare och att business också kan vara en kulturgärning. Anders berättar om sitt förhållande till ljuslyktan ”Kaskad” och Johanna bjuder med sedvanlig generositet på en god cigarr. 

Dagens cigarr: Placentia Reserva Nesticos

Producerat av Figaro Music & Media Group