loader from loading.io

De 100% Lefwijf podcast

Kick Ass Business Coaching Podcast

Release Date: 08/10/2021

Wat is nu het probleem?  show art Wat is nu het probleem?

Kick Ass Business Coaching Podcast

Ik krijg natuurlijk vaak de opmerking ‘het gaat niet helemaal zoals ik graag zou willen, mijn omzet blijft te laag. En dan zie ik mensen alle kanten opvliegen op zoek naar een oplossing. Voor zover ik het zie is 1 van deze 3 problemen altijd de oorzaak van een tegenvallende omzet: Te weinig leads, geen goede kwaliteit leads of een gebrek aan salesskills. Als je weet wat het probleem is kun je op zoek naar de JUISTE oplossing en in deze podcast leg ik je dat uit.

info_outline
Verschil tussen een plan en een actieplan show art Verschil tussen een plan en een actieplan

Kick Ass Business Coaching Podcast

Veel ondernemers denken dat dromen, doelen en een plan voldoende zijn om de gewenste omzet te realiseren. Was het maar zo makkelijk. 😊 Waarom veel doelen niet gerealiseerd worden terwijl er echt wel een plan was vertel ik je in deze podcast.

info_outline
Businesslessen van de zomer show art Businesslessen van de zomer

Kick Ass Business Coaching Podcast

Voor velen zit de vakantie er al weer op en daarom gaan we het weer over business hebben. Omdat ik veel ondernemers heb gesproken bij wie het de afgelopen weken niet helemaal als een zonnetje liep en daar nog wel wat winst te halen valt deze podcast. Hoe dat zit en hoe jij daar je voordeel mee kunt doen leer ik je in de podcast van vandaag.

info_outline
De 100% Lefwijf podcast show art De 100% Lefwijf podcast

Kick Ass Business Coaching Podcast

Ik deel graag het interview met je dat ik had met Liza voor haar 100% Lefwijf podcast. In dit interview hebben we eht dan ook vanzelfsprekend over lef hebben, over durven springen, over ‘ballen kweken’ en over all-in gaan, zoals ik dat altijd noem. Maar we hebben het ook over vertrouwen, zelfliefde en overvloed. Kortom, ik vond het een eer dat Liza me wilde interviewen en hoop dat dit voor jou ook een inspirerende podcast zal zijn.

info_outline
‘Ik ga het eerst nog wel even zelf proberen’ show art ‘Ik ga het eerst nog wel even zelf proberen’

Kick Ass Business Coaching Podcast

Je hebt er echt een goed gevoel bij en deze wordt klant, dat kan niet anders. Totdat …………… je de magische woorden hoort ‘ik ga het eerst nog wel even zelf proberen’. Man, hoe vaak ik dat wel niet heb gehoord in eerste instantie. Om die reden ben ik me juist hierin gaan verdiepen en verbeteren. En kan ik jou ook helpen als je dit nog net even te vaak hoort. Ik deel met je hoe ik omga met die ene zin ‘ik ga het zelf nog wel even proberen’ waardoor ik het nagenoeg nooit meer hoor.

info_outline
De balans tussen werk en privé show art De balans tussen werk en privé

Kick Ass Business Coaching Podcast

Balans. Het beruchte ‘b-woord’. Als je me al langer volgt dan weet je dat ik een tikkie de kriebels krijg van dat woord. Toch wordt me vaak gevraagd ‘hoe hou je nu de balans tussen werk en privé?’ Ik maak daar absoluut niet zo’n punt van, dus gaat dat bij mij heel erg eenvoudig. Hóe en hoe ook jij een imperium kunt bouwen zonder de angst in je achterhoofd dat dat minstens 3 burnouts moet kosten, vertel ik je in deze podcast. Veel luisterplezier en laat je hieronder weten wat je er van vond?

info_outline
Ontevreden klanten, de nachtmerrie van iedere coach. show art Ontevreden klanten, de nachtmerrie van iedere coach.

Kick Ass Business Coaching Podcast

Ontevreden klanten. De nachtmerrie van iedere coach. Het liefst willen we alleen maar 5 sterren recensies, bloemen en eeuwige dank. Een podcast over ontevreden klanten waarin ik vertel over:

info_outline
Jouw boek: is dat een verhaal met een goede afloop? show art Jouw boek: is dat een verhaal met een goede afloop?

Kick Ass Business Coaching Podcast

Voor heel veel mensen (waaronder ikzelf) staat het schrijven van een boek hoog op de bucketlist. Ik leg uit hoe ik mijn boek geschreven heb, wat een goed moment is om een boek te schrijven, is je boek inderdaad een marketingtool, van alles over het verdienmodel van een boek en nog veel meer.

info_outline
Prijzen bepalen show art Prijzen bepalen

Kick Ass Business Coaching Podcast

Als je een klein beetje mijn ideale klant bent is dit één van de lastigste onderdelen van je praktijk. Daarom besloot ik er een podcast over op te nemen.

info_outline
De beste, makkelijkste en goedkoopste marketingtool die er bestaat show art De beste, makkelijkste en goedkoopste marketingtool die er bestaat

Kick Ass Business Coaching Podcast

Er zijn honderden manieren om aan klanten te komen. Meerdere wegen naar succes. En de makkelijkste, de goedkoopste en de best werkende is je mond opendoen. In deze podcast leg ik je uit hoe je van ‘vragen stellen’ de ultieme marketingtool in je bedrijf maakt. Ik deel 3 punten met je die mij succesvol hebben gemaakt en met name punt 3 zie ik heel vaak volledig onbenut. Doe er je voordeel mee en geniet er van. Ik zou het super vinden als je me zou willen laten weten of deze podcast waardevol voor je was.

info_outline
 
More Episodes

Ik deel graag het interview met je dat ik had met Liza voor haar 100% Lefwijf podcast. In dit interview hebben we het dan ook vanzelfsprekend over lef hebben, over durven springen, over ‘ballen kweken’ en over "all-in" gaan, zoals ik dat altijd noem. Maar we hebben het ook over vertrouwen, zelfliefde en overvloed. Kortom, ik vond het een eer dat Liza me wilde interviewen en hoop dat dit voor jou ook een inspirerende podcast zal zijn.