loader from loading.io

Mariposas Chilenas afsnit 2: Ivette Venegas

Mariposas Chilenas

Release Date: 06/14/2020

Mariposas Chilenas Ep5: Hellmuth C. Stuven show art Mariposas Chilenas Ep5: Hellmuth C. Stuven

Mariposas Chilenas

Velkommen til den femte episode af Mariposas Chilenas, podcasten hvor jeg, Matias Alejandro Stuven, interviewer chilenske flygtninge og deres familier i Danmark. I denne samtale har jeg min storebror, Hellmuth Christian Stuven, med i studiet. Min storebror som flygtede sammen med mig, min mor og min far til den italienske ambassade, men som først kunne komme til Danmark i slutningen af 70'erne. Fra Hellmuths hyggelige stue vender vi alt fra hans oplevelser af kuppet i Chile som 6-årig til hans forhold til Ruslands invasion af Ukraine. Husk du kan høre de fire andre interviews i din favorit...

info_outline
Mariposas Chilenas Ep4: Petter Sommerfelt show art Mariposas Chilenas Ep4: Petter Sommerfelt

Mariposas Chilenas

Velkommen til den fjerde episode af Mariposas Chilenas, podcasten hvor jeg, Matias Stuven, interviewer chilenske flygtninge og deres familier i Danmark. I denne fjerde samtale besøger jeg Petter Sommerfelt, som var instrumental for den solidariske modtagelse af de chilenske flygtninge i starten af 70'erne. Fra Petters kolonihavehus vender vi venstrefløjens tilgang til flygtninge i 70'erne, og hvordan han selv blev personligt engageret. Du kan kommentere på Facebook-siden Mariposas Chilenas:

info_outline
Mariposas Chilenas afsnit 3: Karen Stuven show art Mariposas Chilenas afsnit 3: Karen Stuven

Mariposas Chilenas

Velkommen til den tredje episode af Mariposas Chilenas, podcasten hvor jeg, Matias Stuven, interviewer chilenske flygtninge og deres familier i Danmark. I denne tredje samtale har jeg besøg af Karen Paola Stuven Alcalde, min storesøster, hvor vi snakker om hendes barndom og ungdom i Chile i 70'erne og 80'erne, hvordan det var at være barn i en splittet familie, og livet i en lille mineby i det nordlige Chile. Du kan kommentere på Facebook-siden Mariposas Chilenas:

info_outline
Mariposas Chilenas afsnit 2: Ivette Venegas show art Mariposas Chilenas afsnit 2: Ivette Venegas

Mariposas Chilenas

Velkommen til den anden episode af Mariposas Chilenas, podcasten hvor jeg, Matias Stuven, interviewer chilenske flygtninge og deres familier i Danmark. I denne anden samtale har jeg besøg af Ivette Venegas, min moster, hvor vi snakker om hendes barndom og ungdom i Chile i 50'erne og 60'erne, opblomstringen af den politiske kamp, og hvilken betydning Salvador Allende-komiteen fik i Danmark. Du kan kommentere på Facebook-siden Mariposas Chilenas:

info_outline
Mariposas Chilenas afsnit 1: Marta Estela Markham show art Mariposas Chilenas afsnit 1: Marta Estela Markham

Mariposas Chilenas

Velkommen til den første episode af Mariposas Chilenas, podcasten hvor jeg, Matias Stuven, interviewer chilenske flygtninge og deres familier i Danmark. I denne første samtale har jeg besøg af Marta Estela Markham, min mor, hvor vi runder hendes ungdom i Chile i 60'erne, tiden med Salvador Allenda i starten af 70'erne, kuppet den 11. september 1973 og ankomsten til Danmark. Du kan kommentere på Facebook-siden Mariposas Chilenas:

info_outline
 
More Episodes

Velkommen til den anden episode af Mariposas Chilenas, podcasten hvor jeg, Matias Stuven, interviewer chilenske flygtninge og deres familier i Danmark.

I denne anden samtale har jeg besøg af Ivette Venegas, min moster, hvor vi snakker om hendes barndom og ungdom i Chile i 50'erne og 60'erne, opblomstringen af den politiske kamp, og hvilken betydning Salvador Allende-komiteen fik i Danmark.

Du kan kommentere på Facebook-siden Mariposas Chilenas: Mariposas Chilenas