loader from loading.io

3. Theresa Claesson Andreasson

Mixade zonen

Release Date: 05/18/2021

6. Linnea Samuelsson show art 6. Linnea Samuelsson

Mixade zonen

Möt 19-åriga Linnea Samuelsson om utsatta rollen som fotbollsdomare, hennes ideella engagemang i idrottslivet och erbjudandet från storklubben IF Elfsborg – hennes stora favoritlag.”Det var lite chockerande. Varför skulle Elfsborg ringa till mig? Det finns väl massa tränare i Borås eller andra fotbollsprofiler som skulle kunna ta det jobbet, men ändå ringde de till mig”

info_outline
5. Kristina Geers show art 5. Kristina Geers

Mixade zonen

Ljungskile SK:s nya ordförande Kristina Geers om klubbens stora utmaningar, tuffa ekonomiska situationen, nya drömmen om allsvenskan och hennes inblandning i det rättsliga efterspelet kring Saabs konkurs.

info_outline
4. L-O Mattsson show art 4. L-O Mattsson

Mixade zonen

Fotbollstränaren L-O Mattsson om den kaotiska, händelserika och spännande tiden som förbundskapten för Sierra Leones landslag. En berättelse om korruption, skandaler, maktkamp, ofattbara människoöden, total eufori och makalösa matcher på yttersta toppnivå.  Prenumerera eller följ gärna Mixade zonen. 

info_outline
3. Theresa Claesson Andreasson show art 3. Theresa Claesson Andreasson

Mixade zonen

Theresa Claesson Andreasson från Lysekil hade en idrottskarriär utöver det vanliga. I Mixade zonen berättar hon om "Det leende landslagets" genombrott i tv-rutan och det speciella proffslivet på Kanarieöarna. Dessutom berättar hon om kampen mot cancern, den tuffa behandlingen, de mentala ärren och vägen tillbaka.  Prenumerera gärna eller följ Mixade zonen. 

info_outline
2. Joakim Eriksson show art 2. Joakim Eriksson

Mixade zonen

Möt padelprofilen Joakim Eriksson från Uddevalla som berättar om hur sporten kunnat växa rekordsnabbt, den häftiga tränarutbildningen i Spanien, sommarens stortävling på Skaftö och padelns framtid i Bohuslän. Ett spännande avsnitt både för dig som kanske inte har så mycket erfarenhet av padel och för dig som blivit biten precis som många andra.  Prenumerera eller följ gärna Mixade zonen. 

info_outline
1. Jack Hermansson show art 1. Jack Hermansson

Mixade zonen

Jack Hermansson har gått från att vara en ung brottare i Uddevalla till en världsstjärna i MMA. I Bohusläningens nya podcast ”Mixade zonen” berättar 32-åringen om topparna och dalarna under uppväxten, de stora förändringarna i livet, rollen som kändis och sitt stora mål med karriären – att bli bäst i världen.

info_outline
Trailer show art Trailer

Mixade zonen

Lokala sportprofiler berättar om sina upplevelser, drivkrafter och framgångar från idrottens värld.

info_outline
 
More Episodes

Theresa Claesson Andreasson från Lysekil hade en idrottskarriär utöver det vanliga. I Mixade zonen berättar hon om "Det leende landslagets" genombrott i tv-rutan och det speciella proffslivet på Kanarieöarna. Dessutom berättar hon om kampen mot cancern, den tuffa behandlingen, de mentala ärren och vägen tillbaka. 
Prenumerera gärna eller följ Mixade zonen.