loader from loading.io

Mark Levengood möter Kristina Ohlsson

Piratförlagets poddradio

Release Date: 06/04/2019

Mark Levengood möter Morgan Larsson show art Mark Levengood möter Morgan Larsson

Piratförlagets poddradio

Älskade radioprofilen Morgan Larsson är gäst hos Mark Levengood, i ett samtal som kretsar kring Morgans tredje roman, Kistbyggarna, en varm och underhållande berättelse.

info_outline
Mark Levengood möter Malin Thunberg Schunke show art Mark Levengood möter Malin Thunberg Schunke

Piratförlagets poddradio

Malin Thunberg Schunke är gäst hos Mark Levengood, i ett samtal som kretsar kring hennes debutroman, "Ett högre syfte". Boken har kallats för "sommarens stora spänningsroman" och är en gastkramande historia om en svensk som råkar hamna mitt i ett attentat i Frankrike och plötsligt står terroranklagad och blir inspärrad i franskt fängelse.

info_outline
Mark Levengood möter Kristina Ohlsson show art Mark Levengood möter Kristina Ohlsson

Piratförlagets poddradio

Kristina Ohlsson är gäst hos Mark Levengood, i ett samtal som kretsar kring Kristinas efterlängtade tredje kriminalroman om Martin Benner, "Henrys hemlighet". Boken är en fristående fortsättning på de mycket framgångsrika deckarna "Lotus blues" och "Mios blues".

info_outline
Mark Levengood möter Emma Ångström show art Mark Levengood möter Emma Ångström

Piratförlagets poddradio

Emma Ångström är gäst hos Mark Levengood, i ett samtal som kretsar kring Emmas nya psykologiska thriller "En underbar död" (utkommer i april 2019).

info_outline
Mark Levengood möter Annika Leone show art Mark Levengood möter Annika Leone

Piratförlagets poddradio

Barnboksförfattaren Annika Leone är gäst hos Mark Levengood. Hon är i april aktuell med "Bara rumpor" (Lilla Piratförlaget), i samarbete med illustratören Bettina Johansson. Samtalet med Mark kretsar kring såväl kroppspositivism som finsk passion.

info_outline
Mark Levengood möter Johannes Pinter show art Mark Levengood möter Johannes Pinter

Piratförlagets poddradio

Johannes Pinter – ena halvan av författarduon Leivinger & Pinter – är gäst hos Mark Levengood i ett samtal om att skriva spänning utifrån mörkret som finns inom oss. Leivinger & Pinter är aktuella med "Stormskörd", uppföljaren till "De mörkermärkta".

info_outline
Mark Levengood möter Carolina Neurath show art Mark Levengood möter Carolina Neurath

Piratförlagets poddradio

Carolina Neurath är gäst hos Mark Levengood – i ett samtal som kretsar kring hennes spännande romaner Fartblinda, Gränslösa och Brännmärkta.

info_outline
Mark Levengood möter Lena Ebervall show art Mark Levengood möter Lena Ebervall

Piratförlagets poddradio

Lena Ebervall är gäst hos Mark Levengood. Advokatparet Lena Ebervall och Per E Samuelson har skrivit fem fascinerande romaner om några av 1900-talets mest uppmärksammade svenska rättsfall och kastat nytt ljus över det maktmissbruk som omgärdat dem. Senaste romanen, "Domardansen", handlar om hur en högt uppsatt domare kunde förskingra miljonbelopp i åratal utan att bli stoppad.

info_outline
Mark Levengood möter Per Schlingmann show art Mark Levengood möter Per Schlingmann

Piratförlagets poddradio

Per Schlingmann är gäst hos Mark Levengood i ett samtal som kretsar kring spänningsromanerna "I maktens öga" (snart tv-aktuell som Den inre cirkeln) och "Harpsund tur och retur", samt om Schlingmanns egen insyn i den svenska politiska vardagen.

info_outline
Mark Levengood möter Kicki Sehlstedt show art Mark Levengood möter Kicki Sehlstedt

Piratförlagets poddradio

Kicki Sehlstedt är gäst hos Mark Levengood i ett samtal som kretsar kring såväl spänningsromanen "Sweet Lolita", som om de faror som unga människor utsätter sig för på nätet.

info_outline
 
More Episodes

Kristina Ohlsson är gäst hos Mark Levengood, i ett samtal som kretsar kring Kristinas efterlängtade tredje kriminalroman om Martin Benner, Henrys hemlighet. Boken är en fristående fortsättning på de mycket framgångsrika deckarna Lotus blues och Mios blues.

Läs mer om Henrys hemlighet