loader from loading.io

Planet X Afsnit 8: Santa Claus Conquers the Martians

Planet X

Release Date: 12/21/2017

DE DANSKE PLANET X-FILM: SENGEKANT OG STJERNETEGN show art DE DANSKE PLANET X-FILM: SENGEKANT OG STJERNETEGN

Planet X

Planet X har derfor besøg af Brian Iskov, manden bag det bogprojekt, der skal kortlægge denne fantastiske historie fra en spændende tid i dansk filmhistorie. For filmene er selvfølgelig ren sexploitation og derfor oplagte i Planet X-sammenhæng. Her ville vi - sædvanen tro - satse alt på at finde kunstneriske perler gemt bag titler som Mazurka på sengekanten og I Tyrens Tegn, hvor folkekære lystspilskuespillere optrådte side om side meget skuespillere, der var mest erfarne i pornobranchen.

info_outline
Planet X Afsnit 16: Hands of Steel show art Planet X Afsnit 16: Hands of Steel

Planet X

Planet X er tilbage med et hårdtslående italiensk action-brag fra 1986. 

info_outline
PLANET X med Ultraman og Tom & Jerry (DE RIGTIGE!) show art PLANET X med Ultraman og Tom & Jerry (DE RIGTIGE!)

Planet X

Det er store helte, vi møder i denne nye episode af Planet X med Christian Volfing og Jakob Stegelmann.

info_outline
Planet X Afsnit 13: Med levende dukker og klassisk action show art Planet X Afsnit 13: Med levende dukker og klassisk action

Planet X

Vi går fra den ene yderlighed til den anden i dagens udgave af Planet X. For vi ser nemlig to film - en meget sjælden og først for nylig genopdaget dukkefilm fra 1917 - Dolly Doings - og en episode i en fabelagtig action-seriefilm fra 1931, The Vanishing Legion, produceret af Nat Levines berømte selskab Mascot Pictures. Her spiller Harry Carey hovedrollen som den tapre helt i kamp mod den mystiske Stemmen, eller The Voice.

info_outline
Planet X Afsnit 13: Call Him Mr. Shatter show art Planet X Afsnit 13: Call Him Mr. Shatter

Planet X

Kan englændere lave karatefilm i Hong Kong? De kan prøve, og det gjorde gysermestrene fra Hammer i 1974. De ville være med på moden og lave en rå karatefilm med elementer fra action og blaxploitation. God idé, siger vi - for med Call Him Mr. Shatter har vi fået stof til en ny episode af Planet X-podcasten.

info_outline
Planet X Afsnit 12: Så er der forfilm! show art Planet X Afsnit 12: Så er der forfilm!

Planet X

Normalt ser vi spillefilm i Planet X, men denne gang har vi kastet os over tre af de film, man kan finde i den guldgrube af film fra dengang, der altid var forfilm, når man gik i biografen. Tegnefilm, farcer, ugerevyer - det var ofte meget sjovere end hovedfilmen!

info_outline
Planet X Afsnit 11: Brandbørge Rykker Ud show art Planet X Afsnit 11: Brandbørge Rykker Ud

Planet X

I denne udgave af Planet X kaster vi -Christian Volfing og Jakob Stegelmann - os over en film fra den danske filmskat. Med folkekære navne som Axel Strøbye, Sonja Oppenhagen, Poul Bundgaard, Ulf PIlgaard, Baard Owe....og en sjælden stjernerolle til selveste Kai Løvring! Filmen er en klassiker i ægte dansk genre-mix, fra drama til spionaction - og masser af folkelig og til tider helt absurd komik.

info_outline
Planet X Afsnit 10: Night of the Ghouls show art Planet X Afsnit 10: Night of the Ghouls

Planet X

Så nåede vi endelig til kongen. For på Planet X er Ed Wood den største - ingen over eller ved siden af dette B-filmens store, miskendte geni. Vi  - Christian Volfing og Jakob Stegelmann -elsker hans film, og de bliver kun bedre med tiden.

info_outline
Planet X Afsnit 9: Ator - The Fighting Eagle show art Planet X Afsnit 9: Ator - The Fighting Eagle

Planet X

Vi skal igen tilbage til en Conan-agtig fantasyverden, hvor tapre muskelmænd redder kvinder fra døden og bekæmper troldmænd, magi og monstre. Dennegang i en mesterlig 1982-film, den første i en succesrig serie, der behændigt udnyttede den bølge, Conan-filmen havde startet.

info_outline
Planet X Afsnit 8: Santa Claus Conquers the Martians show art Planet X Afsnit 8: Santa Claus Conquers the Martians

Planet X

Hvilke film ser man på Planet X til jul? En af dem, man ikke kan leve uden er Nicholas Websters berømte Santa Claus Conquers the Martians, som vi gennemgår i en slags juleudgave af vores podcast. Og den er ikke svær at elske.

info_outline
 
More Episodes

Hvilke film ser man på Planet X til jul? En af dem, man ikke kan leve uden er Nicholas Websters berømte Santa Claus Conquers the Martians, som vi gennemgår i en slags juleudgave af vores podcast. Og den er ikke svær at elske.

Julemandens værksted, grønne marsboere med antenner - og hr. og fru julemand, omgivet af et beskedent antal nissedværge - og tilsat det vidunderlige julehit Hooray for Santy Claus, som der heldigvis er tekst til under slutteksterne, så man efter filmen kan skråle med i en slags overstadig julerus.

Men julemanden er jo sci-fi, så hvorfor ikke involvere ham i lidt rumrejse?

Lyt med, når Jakob Stegelmann og Christian Volfing forsøger at komme i den helt særlige Planet X-julestemning.

Blandt de medvirkende er en ung Pia Zadora (hun spiller en marspige, der er sur, fordi de ikke har en julemand på hendes planet. Det var vi såmænd heller ikke på Planet X, og det er vi glade for, men det er en anden historie.) Pia Zadora fik som voksen en blændende karriere som sanger - hvis man vil høre mere fra hende, har hun sin egen hjemmeside

Dengang blev filmen meget populære i USA - og der udkom tilmed en tegneserieudgave,  for den er jo en movie classic!