loader from loading.io

Spørgetime med Flemming #15: Har bestemte typer en særlig form for humor?

Enneagrammet Next Level podcast

Release Date: 10/19/2021

Spørgetime med Flemming #18: Man skal have en personlighed for ikke at dø show art Spørgetime med Flemming #18: Man skal have en personlighed for ikke at dø

Enneagrammet Next Level podcast

Dette er den sidste Spørgetime i 2021. Denne aften har der været særligt mange spørgsmål til instinkterne, men vi dykker også ned i mange andre spændende aspekter af Enneagrammet.  Spørgsmålene lyder i dag blandt andet:  Jeg vil gerne høre mere om typernes temperamenter? Og om instinkterne påvirker det?  Hvad kommer først? Instinkterne eller typen?  Vi taler tit om typer og instinkter som to forskellige dele af personligheden - men er de egentlig adskilte dele? Eller en samlet enhed, der udmønter sig i en bestemt persona eller karakter?  Kan man oversætte...

info_outline
Julekalender #24: Hvordan reagerer du, når du bliver presset?  show art Julekalender #24: Hvordan reagerer du, når du bliver presset?

Enneagrammet Next Level podcast

Julekalenderen er slut for denne omgang. Har du været med?  Hvis du deltog, fik du måske en grim forskrækkelse, da du opdagede spørgsmålet d. 24. december. Det var nemlig BESVÆRLIGT! Og så på en dag, hvor alle har rigtig travlt med gøremål og kvalitetstid. Måske blev du konfronteret med, at du er pligtopfyldende og ikke kan være bekendt at afvige planen for dagens gøremål? For hvad nu, hvis du så ikke når dem?  Måske blev du konfronteret med, at det er egoistisk at prioritere sig selv sådan en dag.  Måske blev du sur, fordi vi har lagt en tidskrævende opgave...

info_outline
Julekalender #23: Hvad kunne være et godt tip til Type 9? show art Julekalender #23: Hvad kunne være et godt tip til Type 9?

Enneagrammet Next Level podcast

Man kunne med fordel anbefale en person, der relaterer sig til Type 9, at udvise mere tydelighed i sin kommunikation samt melde klart ud omkring holdninger og ståsted. I denne episode dykker vi ned i type 9 og deler et godt råd til dig, der har 9'ere i dit liv eller selv kan relatere dig til type 9.  Du kan også møde en type 9 her i podcasten. Mød Simone i denne episode:

info_outline
Julekalender #22: Findes typerne i alle centre? show art Julekalender #22: Findes typerne i alle centre?

Enneagrammet Next Level podcast

Typerne indeholder alle tre centre, og alle typerne er i alle tre centre. Normalt taler man om, at der er kropstyper, hjertetyper og hovedtyper. Men alle typer er udtrykt i alle tre centre.  Hør denne episode om de tre centre, og hvordan en type kommer til udtryk i dem alle tre. 

info_outline
Julekalender #21: Hvad er udviklingscirklen? show art Julekalender #21: Hvad er udviklingscirklen?

Enneagrammet Next Level podcast

I denne episode gemmegår Flemming Christensen udviklingscirklen, der er designet af ham selv, og som rummer fire punkter/stadier, som vi alle gennemgår i forbindelse med vores personlige udvikling. De 4 punkter/stadier er 1) Indsigt/Inspiration 2) Accept 3) Praktisering/Læring  4) Integration. Du kan også altid tjekke Enneagram-begrebet ud i . Læs mere om udviklingscirklen her: 

info_outline
Julekalender #20: Hvad kunne være et godt tip til Type 8? show art Julekalender #20: Hvad kunne være et godt tip til Type 8?

Enneagrammet Next Level podcast

Man kunne med fordel anbefale en person, der relaterer sig til Type 8, at udvise mere nænsomhed, ydmyghed, nåde og undersøge styrken i betingelsesløs kærlighed. Du kan møde to 8'ere i andre episoder af podcasten   Mød og . 

info_outline
Julekalender #19: Hvad kunne være et godt tip til Type 7? show art Julekalender #19: Hvad kunne være et godt tip til Type 7?

Enneagrammet Next Level podcast

Man kunne med fordel anbefale en person, der relaterer sig til Type 7, at udvise mere fokus, koncentration, fordybelse, taknemmelighed over de små ting i livet samt stille glæde eller tilfredshed ved livet. Du kan møde to 7'ere i andre episoder af podcasten   Mød og

info_outline
Julekalender #18: Hvad handler passioner, fikseringer, dyder og Holy Ideas om? show art Julekalender #18: Hvad handler passioner, fikseringer, dyder og Holy Ideas om?

Enneagrammet Next Level podcast

I denne episode får du en introduktion til passioner, fikseringer, dyder og Holy Ideas. Episoden er en del af miniserien, der kører hele december 2021, hvor du hver dag kan lære nye aspekter af Enneagrammet og få indsigt i alle typerne. Du kan finde alle episoderne her:  

info_outline
Julekalender #17: Hvad kunne være et godt tip til Type 6? show art Julekalender #17: Hvad kunne være et godt tip til Type 6?

Enneagrammet Next Level podcast

Man kunne med fordel anbefale en person, der relaterer sig til Type 6, at udvise mere mod, intuitiv og emotionel intelligens, personligt lederskab samt evnen til at slippe bekymringerne over det, som man alligevel ikke kan gøre noget ved. Hør hele episoden, hvor du bliver klogere på type 6 og får et godt tip til dig, der er 6'er eller har 6'ere i dit liv. 

info_outline
Julekalender #16: Hvad er en SuperEgo besked, og hvad er en alternativ SuperEgo-besked? show art Julekalender #16: Hvad er en SuperEgo besked, og hvad er en alternativ SuperEgo-besked?

Enneagrammet Next Level podcast

I denne episode dykker vi ned i, hvad en SuperEgo-besked er, og hvad en alternativ SuperEgo-besked er? 

info_outline
 
More Episodes

Denne episode er en spørgetime fra facebookgruppen Enneagrammet Next Level - vi der bruger enneagrammet. Den er optaget live, og du får lyden med på farten her, så du kan høre den, når det passer dig. 

Spørgsmålene lyder i dag blandt andet: 

- Følger det visuelle type 5? Det her med at skulle se tingene visuelt for sig.

- Hvad kan 4’eren og 5’eren lære af type 1 om disciplin? Og hvad skal de acceptere i forhold til udviklingscirklen?

- Hvor presset skal man være for at gå ned i sin stresspil? Og hvor længe bliver man der?

- Skal man arbejde sig igennem sin enneagramtypes passion, før man kaster sig over holy ideas?  

- Har 5’eren ingen empati?

- Er der nogen sammenhæng mellem typer og humor? Har bestemte typer en særlig form for humor?