loader from loading.io

120. Formtoppningspass med Sindre Buraas

Spring Snyggt - med Jesus och Manne

Release Date: 03/23/2022

134. EM-vinnaren avslöjar: Så blir man snabb, hållfast och stark show art 134. EM-vinnaren avslöjar: Så blir man snabb, hållfast och stark

Spring Snyggt - med Jesus och Manne

Patricia Strenius är nordisk rekordhållare, nybliven dubbel EM-guldmedaljör och Sveriges bästa tyngdlyftare någonsin. Dessutom är hon kiropraktor och smått besatt av löpning.  Hon berättar om sitt spännande idrottsliv, löpningen och om hur man som löpare kan träna styrka för att prestera bättre. Boka henne som PT eller kiropraktor genom instagram: Koden springsnyggt10 ger 10 procent rabatt hos vännerna på      

info_outline
133. Anastasia Denisova - Leende på startlinjen. show art 133. Anastasia Denisova - Leende på startlinjen.

Spring Snyggt - med Jesus och Manne

Anastasia Denisova är hård som få - heltidsarbetande inom finans och har behövt hantera många skador. Detta till trots har hon de senaste två åren stått som segrare vid 10K vid landsvägs-SM. Med en längre träningsperiod med sig i bagaget går Anastasia som precis hunnit bli svensk medborgare mot en väldigt intressant sommar. I veckans intervju delar Anastasia med sig om allt från problematik kring kost till tankar om hur man ska hantera lopp för att inte bli så uppstressad.  Info och anmälan till Saucony Run Club - https://saucony.se/sauconyrunclub/ Info om Bill White's...

info_outline
132. Pihlen mitt i prick show art 132. Pihlen mitt i prick

Spring Snyggt - med Jesus och Manne

Samuel Pihlström är den den tidigare orienteraren som blott 21 år gammal har en fantastisk PB-stege på distanser från 800 meter till 10 km. Han har rivstartat säsongen med två 1500-meterslopp under 3.40 och berättar om träningen bakom resultaten.  Dessutom intervjuer från Söder Runt och Sollentuna Grand Prix.  Vi pratar med David Nilsson, Malin Starfelt, Nils Spetz, Emil Danielson, Jonathan Grahn, Miguel Palm, Lilly Selsborg, Bob Gold och Jacob Lapidus. 

info_outline
Frågespecial 5. show art Frågespecial 5.

Spring Snyggt - med Jesus och Manne

Vem tar de svenska rekorden på 10 000 och 5000 meter? Hur går man från 48 till sub 40 på milen? Och hur gör man för att inte vägga efter 35 kilometer på maran? Vi besvarar era frågor. 

info_outline
131. Spyor, sensationer och SM på Stockholm Marathon show art 131. Spyor, sensationer och SM på Stockholm Marathon

Spring Snyggt - med Jesus och Manne

Bågar har spänts, strängar och brustit och legender har skapats på Stockholm Marathon. Intervjuer med Jack Waitz, Mikaela Arfwedsson, Olle Walleräng, Daniel Lundgren, Samuel Russom, Jesper Lundberg, Archie Casteel, Elov Olsson, Adam Stenman, Victor Dahlgren, Hannes Bjernhagen, Hanna Lindholm, Louise Ringström, Magnus Högfeldt och Martin Forssberg.  Sponsorer: Polar, STHLM 10 och Addnature.

info_outline
130. Småbarn och stora pers! show art 130. Småbarn och stora pers!

Spring Snyggt - med Jesus och Manne

Daniel Lundgren har tillhört den svenska löpareliten i över 15 år. Med flertalet SM-medaljer, landslagsuppdrag och väldigt fina pers i bagaget så fortsätter han ändå att utvecklas. Daniel som snart fyller 37 gjorde för några veckor sedan under 28.58 på 10 000m, och veckan som kommer gör han debut på maratondistansen. Hör Daniel berätta om hur han får ihop träningen och fortsätter att utvecklas trots heltidsjobb och och småbarnspappa. 

info_outline
129. Charlotte Kalla om livet efter skidorna show art 129. Charlotte Kalla om livet efter skidorna

Spring Snyggt - med Jesus och Manne

Med sina nio OS-medaljer är Charlotte Kalla Sveriges främsta kvinnliga olympier någonsin. Hon avslutade karriären på bästa sätt med ett sista SM-guld. Nu är hon nybliven pensionär men kommer inte leva ett stillasittande liv för den sakens skull. Hör Charlotte berätta om planerna efter skidkarriären, hur hon använde sig av löpningen och hur träningen kommer se ut framgent. 

info_outline
Bonusavsnitt. Spåret5000 och Johns frisyr show art Bonusavsnitt. Spåret5000 och Johns frisyr

Spring Snyggt - med Jesus och Manne

Rapport från 5000m-loppet på Stadion. Sammanfattning av höjdpunkterna, intervjuer med Emil Danielsson och Archie Casteel samt lopprapport från John. Hur långt är hans hår idag?

info_outline
128. Löparhjärtat - med Andy Baddely och pappa Kingstedt show art 128. Löparhjärtat - med Andy Baddely och pappa Kingstedt

Spring Snyggt - med Jesus och Manne

Konditionsidrottare drabbas tyvärr i större utsträckning utav diverse anomalier i hjärtmuskulaturen.  Andy Baddely är en av Storbritanniens bästa medeldistanslöpare någonsin. Under sitt bästa år 2008 nådde han både OS-final på 1500m och vann Drömmilen i Oslo. Andy gjorde allt detta trots att han vid en tidig ålder drabbades av en hjärtepisod. Hör Andy berätta om hur han hanterade det och hur han tränade för att nå världseliten.  En annan som har haft problem med arytmi är Anders Kingstedt. Anders som har varit en duktig löpare fick problem när han var ung och...

info_outline
127. Sveriges nästa triathlon-stjärna, Tilda Månsson show art 127. Sveriges nästa triathlon-stjärna, Tilda Månsson

Spring Snyggt - med Jesus och Manne

Tilda Månsson presenterade sig för den svenska löparpubliken när hon hösten 2021 segrade i Hässelbyloppet på kanontiden 34.10. En högst gångbar tid, det som gör det ännu mer imponerande är att Tilda endast är 17 år gammal, och att löpningen inte är hennes huvudintresse! Tilda är nämligen Sveriges just nu mest lovande junior i triathlon. Den gågna helgen blev hon tvåa vid Kungsholmen Runt, hör henne berätta om den hårda träningen. 

info_outline
 
More Episodes

Vi slår rekord i intervjulängd. Det är 66 minuter visdom om allt från mental uppladdning till formtoppningspass med allas våran favorit-norrman - Sindre Buraas. Ska ni bara höra en intervju om löpning så är det denna ni ska välja! 

 

Info om löparveckan med Stadium

https://www.stadium.se/online-campaign/running/loparveckan

Anmälan till Saucony Run Club

https://saucony.se/sauconyrunclub/